NHO Reiseliv

Innhold

Dette gjør NHO Reiseliv på Arendalsuka 2017

Nyhet, Politikk

Publisert

NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold (innfelt) reiser til Arendalsuka. Foto: Wikimedia Commons/NHO Reiseliv

NHO Reiseliv er til stede når det politiske Norge samles for å diskutere viktige samfunnsspørsmål under Arendalsuka neste uke.

Arendalsuka er en viktig møteplass rett etter ferien. Fra 14. til 19. august er det debatter, seminarer, stands og uformelle møter mellom politikere, interesseorganisasjoner og andre samfunnsaktører i sørlandsbyen.

NHO Reiseliv skal delta på flere seminarer og møter i Arendal.

Grønnere luftfart

Først ut er et seminar om grønnere luftfart på kafeen Pigene på Torvet som starter klokken 10.30 tirsdag. Arrangører er Avinor, NHO Luftfart, SAS, Norwegian og Widerøe. NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold skal holde et innlegg med tittelen «Internasjonale flyruter er avgjørende for norsk reiseliv - i dag og i fremtiden».

Debatt og veikart mot bærekraftig reiseliv

Klokken 13.00 tirsdag starter en debatt om veien mot et bærekraftig reiseliv. Det skjer om bord på seilskuta SS Vega, som ligger til kai ved Clarion Hotel Tyholmen. Politikere fra en rekke partier, inkludert kulturminister Linda Hofstad Helleland (H) og klima- og miljøvernminister Vidar Helgesen, deltar i debatten. NHO Reiseliv er til stede og kommer til å spørre hva politikerne vil gjøre for å bidra til et mer bærekraftig reiseliv.

Etter debatten blir det lansering av et nytt veikart mot et bærekraftig reiseliv, hvor NHO Reiseliv er en av ti avsendere. Klima- og miljøministeren mottar veikartet på vegne av regjeringen.

Samtale med Fellesforbundets leder

Klokken 10.00 onsdag deltar NHO Reiseliv-sjefen i «Kaffe på dekk med Jørn», en samtale med Fellesforbundets leder Jørn Eggum om bord på SS Vega. De to skal diskutere aktuelle problemstillinger for reiselivsnæringen. Samtalen strømmes direkte på Fellesforbundets Facebookside.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Nummeret er avmeldt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: