NHO Reiseliv

Innhold

Bransjetreff på Stranda

  • 25. okt 2017til 26. okt 2017
  • Stranda Hotel Almenningen 16, Stranda
  • Ingen deltageravgift
  • Påmeldingsfrist 20. oktober

NHO Reiseliv Midt-Norge inviterer til bransjetreff i forbindelse med Stranda Porter & Stout Festival

#205

Stranda. Foto: Wikipedia.

NHO Reiseliv Midt-Norge inviterer til bransjetreff i forbindelse med Stranda Porter & Stout Festival.

Vi ønsker å samle våre medlemsbedrifter i regionen til et spennende og sosialt arrangement med fokus på øl, mat og opplevelser.

Onsdag kveld samles vi på Fjord Panorama restaurant på Strandafjellet 1042 meter over havet. Her vil det serveres norsk tradisjonskost i kombinasjon med tradisjonelle ølbrygg. Vi tar i felleskap gondol til og fra restauranten.

Kunsten å ikke kaste mat

Torsdag har vi et spennende faglig program ved Skinkerådhuset i Stranda. Blant annet møter vi Colin Eick og Thomas Horne som står bak Norges mestselgende ølbok "Ølbrygging fra hånd til munn". Dette har blitt selveste bibelen for landets hjemmebryggere - eller det vil si for alle som brygger øl, har lyst til å brygge øl eller bare er glad i øl.

Colin og Thomas har også laget boka "Øl og mat hånd i hånd" sammen, og et tiår før dette sto de også for barnekokeboka "Mmm… Moro med mat." De to sistnevnte ble begge laget sammen med designer og illustratør Eivind Platou. Nå har de tre nettopp startet eget forlag og utgitt "Kunsten å IKKE kaste mat" - en viktig bok om et viktig tema. 

I tillegg vil Stranda Spekemat og Tind komme for å fortelle oss om sine produkter og om Skinkerådhuset og hva som ligger bak satsningen.

Oscar Almgren , guide og daglig leder for Uteguiden - utdannet brefører, skredexpert og fjellfører, vil fortelle oss om sin satsning på opplevelsesturisme. 

Videre vil Nortura lage mat med øl hvor vi får se og være med.

Detaljert program

Onsdag 25. oktober:

  • Fra kl. 15.00 Ankomst og innsjekk hotell
  • Kl. 18.45 Felles transport til Strandafjellet Fjord Gondol
  • Kl. 20.00 3-retters middag på Fjord Panorama Restaurant 1042 moh. m/kulturinnslag
  • Kl 23.00 Retur med Fjord Gondol og transport til hotellet

Torsdag 26. oktober

  • Kl. 10.00 Mulighet for kajakktur på Storfjorden for de som ønsker
  • Kl 13.00-16.30 Medlemsmøte/workshops på Skinkerådhuset i Stranda:
    • Oscar Almgren fra Uteguiden forteller om sitt opplevelseskonsept
    • Grilstad/Tind forteller om skinkerådhuset og sine produkter
    • Nortura lager og serverer mat tilberedt i øl
    • Vi spiser lunsj med utgangspunkt i produktene til Grilstad/Tind og Nortura
    • Presentasjon av hvilke fordeler og muligheter som ligger i NHO Reiseliv og Innkjøpskjeden
    • Thomas Horne forteller om matsvinn; Kunsten å ikke kaste mat

Etterpå går turen videre fra skinkerådhuset og over til Storfjord kulturhus der Stranda Porter og Stout festival starter med åpning av ordfører i stranda kommune, Jan Ove Tryggestad.
Espen Smith er konferansier og kåserer smått om øl og ønsker velkommen.


For de som deltar på vårt bransjetreff spanderer vi festivalpass torsdag til Stranda Porter & Stout Festival. Se program her.

For de som ønsker å bli værende fredag og lørdag er det mulig å kjøpe festivalpass for disse dagene også til spesialpris: 700,- inkl 10 smaksbonger (prisen gjelder kun for deltakere på NHO Reiseliv Midt-Norges bransjetreff).

Del gjerne arrangementet på Facebook.

Velkommen!

 Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: