NHO Reiseliv

Innhold

Gardermoen-effekt i Innlandet

Hvordan kan Innlandet og Oslo lufthavn utnytte passasjerveksten, som antas å bli en million hvert år, de neste 10 årene?

#205

Oslo Lufthavn. Foto: Avinor.no

I dialog med Oslo lufthavn har representanter fra Hedmark og Oppland en målsetning om å ytterligere utnytte hverandres styrker. Og med nevnte én million flere reisende per år har region Innlandet en unik mulighet til å skape utvikling og vekst gjennom ny infrastruktur, arbeidskraft, bosetning og ikke minst økt turisme for hele Innlandet.

Dagens flyplass håndterer en trafikk på rundt 25 millioner reisende i året. Den 27. april 2017 står Oslo lufthavn klar til å kunne håndtere 28 millioner passasjerer i året. Det er i tillegg tilrettelagt for en framtidig utvidelse til 35 millioner passasjerer per år.
Konferansen er et samarbeid mellom Avinor Oslo lufthavn og sentrale aktører fra Hedmark og Oppland. Det blir deltagere og foredragsholdere fra næringslivet, det offentlige, akademia og Avinor

Velkommen til Park Inn by Radisson , mandag 24. april. En eksklusiv omvisning på Oslo lufthavns nye pir blir «rosinen i pølsa», allerede tre dager før den offisielle åpningen.

Du møter blant annet:

  • Åge Skinstad, direktør NHO Innlandet
  • Dag Falk-Petersen, konsernsjef Avinor
  • Øyvind Hasaas, adm.dir. Oslo Lufthavn
  • Kristin Krohn Devold, adm.dir. NHO Reiseliv

Les alt om konferansen her.

Nummeret er avmeldt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: