NHO Reiseliv

Innhold

Medlemsmøte Midt-Norge

  • 24. aug 2017Kl. 16:00–18:00
  • Terminalen Ålesund Keiser Wilhelmsgate 6, Ålesund
  • Gratis for medlemmer
  • Påmeldingsfrist 17. august

Velkommen til høstens medlemsmøte i Ålesund.

#205

Spekemat og kultur. Illustrasjonsbilde fra Tind.com

Det er lange tradisjoner i Møre og Romsdal å produsere god spekemat. En av de mest spennende produktseriene er Tind Spekemat fra Stranda. De har gitt sine spekeprodukter lang modningstid og benytter spennende krydder og mindre salt i produksjonen. Resultatet er et spekter av spekepølser og skinker med unik kvalitet.

Siste skudd på stammen innen mikrobryggerier, er Molo Brew i Ålesund. Bryggeriet er en del av Momentiums satsing, og ølet brygges i tanker på havna i Ålesund.

Vi ønsker å vise fram litt av hva regionen vår kan by på, og håper du har anledning til å ta en ettermiddag sammen med oss.

Meld deg på og få med deg

  • Ante Giskeødegård som forteller oss om Momentiums satsing, hvordan de har lykkes. Vi oppfordrer til en diskusjon om synergier mellom reiselivet og store kulturarrangementer og hvordan vi kan gjøre hverandre gode.
  • Presentasjon av Molo Brew og ølsmaking
  • Presentasjon av Tind spekemat og produkttesting. 

Bli med videre etter møtet

Vi oppfordrer alle til å bli med oss videre til Molo Brew hvor vi kan fortsette kvelden sammen. Her serverer de supre burgere og deilig øl – og kvelden kan bli lang… Denne delen er på egen regning og risiko.

Vi håper å se deg der, benytt denne linken til påmelding.

For de som ønsker å overnatte i Ålesund, tilbyr Radisson Blu Hotel Ålesund, rom til kr 1295,-. Oppgi kode 1213471 ved bestilling, det er begrenset antall rom.

Har du spørsmål eller innspill, ta kontakt med regionkontakt Elin.Ous@NHO.no eller regionstyret i NHO Reiseliv Midt-Norge.

Nummeret er avmeldt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: