NHO Reiseliv

Innhold

Veien til det utslippsfrie reiselivet

Ønsker du å forstå hvordan klimautfordringen vil påvirke reiselivsnæringen i årene som kommer? Meld deg på seminaret.

#205

Fotograf: Kim Abel/Naturarkivet.no

I Norge har Stortinget vedtatt at vi skal være et lavutslippssamfunn i 2050, og definert dette som 80-95 prosent lavere utslipp enn vi hadde i 1990. Parisavtalens mål forutsetter raske og omfattende kutt i utslippene av klimagasser over hele verden. 

Seminaret er for deg som ønsker å forstå hvordan klimautfordringen vil påvirke reiselivsnæringen i årene som kommer. Det blir en dag med faglige innlegg fra ledende forskere, eksempler på god praksis og smarte løsninger fra næringen, og ikke minst, mye dialog mellom fag, næring og myndigheter.

Arrangørene er

Avinor, Innovasjon Norge, Miljødirektoratet, NHO Reiseliv, Den Norske Turistforening (DNT) og Transportøkonomisk institutt.

Seminaret passer for små og store aktører i reiselivsnæringen, alle som bidrar til å utvikle næringen gjennom innovasjon og rammebetingelser, fagmiljøer og andre som er interessert i å lære mer om hva klimaendringene betyr for turisme og reiseliv.

Påmelding

Seminaret er gratis (lunsj inkludert), men bindende påmelding innen 25. november på grunn av matbestilling og plassbehov.

Ikke mulighet for å reise til Oslo denne dagen? Følg seminaret via nett: Seminaret vil bli strømmet direkte via lenke på denne siden, samt Miljødirektoratets Facebook-side.

Meld deg på her

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: