Bransjenormer og veiledere for håndtering av smittevern

Her finner du NHO Reiselivs bransjespesifikke veiledere og bransjenormer for håndtering av smitteverntiltak under koronautbruddet.

Klikk på bildet for å laste ned oppdatert bransjenorm for håndtering av smitteverntiltak ved norske serveringsbedrifter. Oppdatert 2. februar 2022.

Klikk på bildet for å laste ned bransjenormen for håndtering av smitteverntiltak ved norske hotell og overnattingssteder. Oppdatert 2. februar 2022.

NHO Reiselivs advokater arbeider i skrivende stund med å oppdatere alle veilederne i henhold til siste publiserte forskrift. Oppdaterte veiledere vil publiseres på denne siden så snart de er tilgjengelige.

Siste nytt

  1. Matbransjen samlet i Sandefjord

    Landskonferansen for Restaurant- og matfag (LKRM) ble avholdt på Scandic Park Sandefjord 13. - 14. mai. Årets hovedtemaer var effektiv rekruttering, fullføring og livslang læring.

  2. Minstelønnssatser fra 1. april 2024

    Fellesforbundet, Parat og NHO Reiseliv har vedtatt meklingsforslagene. Dette innebærer at de tariffbundne bedriftene nå kan iverksette årets lønnsreguleringer. Logg inn og last ned satser og viktig informasjon her.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: