NHO Reiseliv

Innhold

Om opplevelsesbransjen

Familie på sykkeltur langs sykkelsti

Sykkelsti i Trysil.

Opplevelser er selve drivkraften for reiselyst. Opplevelser avgjør hvor turister reiser, og om turistene kommer tilbake. Opplevelser gir merverdi til overnatting, restaurantbesøk, handel og transport.

Opplevelsesbedriftene skaper aktiviteter som setter folk i bevegelse og plasserer destinasjonene på kartet. Gode opplevelser skiller oss fra konkurrentene, er vanskelig å kopiere og gir konkurransefortrinn. Opplevelser blir derfor nøkkelen til økt verdiskaping og lønnsomhet for bedriftene.

Opplevelsesbedriftene skaper de store øyeblikkene som gjestene aldri glemmer.

NHO Reiseliv er stolt av å ha mange opplevelsesbedrifter som medlem. Våre opplevelsesbedrifter er både små og store, og de leverer opplevelser året rundt til mange forskjellige målgrupper.

Våre medlemmer driver innen for eksempel: Jakt og fiske, laksefiske, kajakk, kano, dykking, rafting, charterbåter, sykling, ski, hundespann, alpinanlegg, familie- og lekeparker, dyreparker, badeland, spaopplevelser, gårdsturisme og opplevelsesarrangører. Sjekk medlemsfordeler og bli medlem her

Dokumenter om opplevelser:

  1. Presentasjoner fra bransjeforum for havfisketurisme 6. feb 2018

    Nærings- og fiskeridepartementet, Fiskeridirektoratet og workshop om utvikling av havfisketurismebransjen. Last ned presentasjoner her.

  2. NHO Reiseliv ber om at bøtesatsene for utførsel av fisk over tillatt mengde økes

    Brevet ble sendt 01.02.18 til Justis- og beredskapsdepartementet v/ statsråd Sylvi Listhaug og Nærings- og fiskeridepartementet v/ statsråd Per Sandberg og Riksadvokatembetet.

  3. 10 gode råd

    10 gode råd for deg som vil lykkes med lokal virksomhet innen mat og reiseliv.

Nummeret er avmeldt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: