NHO Reiseliv

Innhold

Per Sollerman
Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Enkelt system som gjør deg godt forberedt til Mattilsynets inspeksjoner.

Nyhetsbrev

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev:

Siste nytt:

  1. Nyhet, Serveringssteder matsvinn

    De skal halvere matsvinn innen 2030

    – Gode muligheter for å nå reduksjonsmålet, sier Nordic Choice-sjefen.

  2. Nyhet, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler, Innkjøp

    Digital Matkontroll: 50 % rabatt til medlemsbedrifter

    Som medlem kan du nå bestille det mest brukte systemet for mattrygghet i Norden. Systemet er enkelt å bruke og gjør deg enda bedre forberedt til Mattilsynets inspeksjoner.

 Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

#serveringsbransjen: Instagram
nhoreiseliv.no/servering

Medlemsbedriftene våre er alt fra små familieeide bedrifter til multinasjonale selskaper. Bransjene i norsk reiseliv: Serveringovernattingcampingopplevelseridrettsarrangementkulturell og kreativ næringdestinasjon og bilutleie.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill. For at vi skal kunne svare deg, må du oppgi e-postadresse nedenfor. Takk for at du hjelper oss å gjøre nettstedet enda bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: