NHO Reiseliv

Innhold

Per Sollerman
Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Nyhetsbrev

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev:

Siste nytt:

  1. Nyhet, Serveringssteder

    Ny avtale om å halvere matsvinn innen 2030

    NHO Reiseliv er en av flere bransjeorganisasjoner som har undertegnet en ny avtale om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030.

  2. Nyhet, Serveringssteder

    Er du Norges beste matentreprenør?

    Local EAT Award jakter på Skandinavias mat-gründere. Er det deg eller en du kjenner?

 Har du spørsmål eller innspill? Kontakt gjerne:

#serveringsbransjen: Instagram
nhoreiseliv.no/servering

Medlemsbedriftene våre spenner fra små familieeide bedrifter til multinasjonale selskaper.
Bransjene i norsk reiseliv: 
Serveringovernattingcampingopplevelseridrettsarrangementkulturell og kreativ næringdestinasjon og bilutleie.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: