NHO Reiseliv

Innhold

Per Sollerman
Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Enkelt system som gjør deg godt forberedt til Mattilsynets inspeksjoner.

Nyhetsbrev

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev:

Siste nytt:

  1. Nyhet, Serveringssteder matsvinn

    De skal halvere matsvinn innen 2030

    – Gode muligheter for å nå reduksjonsmålet, sier Nordic Choice-sjefen.

  2. Nyhet, Serveringssteder, Medlemskap og fordeler, Innkjøp

    Digital Matkontroll: 50 % rabatt til medlemsbedrifter

    Som medlem kan du nå bestille det mest brukte systemet for mattrygghet i Norden. Systemet er enkelt å bruke og gjør deg enda bedre forberedt til Mattilsynets inspeksjoner.

 Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

#serveringsbransjen: Instagram
nhoreiseliv.no/servering

Medlemsbedriftene våre er alt fra små familieeide bedrifter til multinasjonale selskaper. Bransjene i norsk reiseliv: Serveringovernattingcampingopplevelseridrettsarrangementkulturell og kreativ næringdestinasjon og bilutleie.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for påmeldingen!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: