NHO Reiseliv

Innhold

Per Sollerman

Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv. Serveringsbedrifter bidrar til at mat- og drikkeopplevelsen blir en viktig del av reiseopplevelsen. Om serveringsbransjen

Siste nytt:

  1. Nyhet, Serveringssteder, Tall og fakta reiselivsfakta

    6 av 10 på julebord – og flere enn før i november

    Julebordsesongen er i gang. Flere enn tidligere skal på julebord i november, viser ny undersøkelse.

  2. Nyhet, Serveringssteder, Politikk

    Full seier for NHO Reiseliv - reglene for skjenkeprikker strammes ikke inn

    NHO Reiseliv har siden før sommeren jobbet aktiv mot et representantforslag fra KrF, SV og Senterpartiet om at maksimalt antall prikker før inndragning av skjenkebevilling skal være åtte, ikke tolv. Nå er det klart at forslaget ikke får flertall.

Vi samarbeider med Fellesforbundet, Arbeidstilsynet og Likestillings- og diskrimineringsombudet for å forebygge og håndtere seksuell trakassering i næringslivet.

Innspill til myndighetene:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

#serveringsbransjen: Instagram
nhoreiseliv.no/servering

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva som er problemet. Oppgi gjerne e-post slik at vi kan kontakte deg tilbake:

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: