Presentasjoner og foredrag fra NHO Reiselivs Årskonferanse 2016

Hygg deg med inspirerende foredrag fra NHO Reiselivs Årskonferanse! Du kan også laste ned presentasjonene.

Se alle foredrag:

Kristin Krohn Devold

"Gjennom teknologi er det penger å spare og kunder å få tak i. Det er også nøkkelen til produktivitetsvekst og til å forsvare det norske kostnadsnivået. Høyere grad av automatisering er nødvendig for at vi ikke skal prise oss ut. Samtidig vil vi aldri kunne automatisere vertskapsrollen", sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.

Ole Petter Nyhaug

Trendanalytiker Ole Petter Nyhaug fortalte oss at følelsen av tilhørighet forsvinner med digitalisering. Derfor blir det gode vertskapet enda viktigere. Vi ønsker å bli gjenkjent og at vertskapet kjenner til og møter våre preferanser. Norske forbrukere ønsker sømløshet og enkelhet, de vil ha maks ut av opplevelser og har makt fordi de kan bruke digital teknologi til å slå seg sammen for å få best mulig dealer.

Tor Andreassen

Tor W. Andreassen er professor og leder for Senter for tjenesteinnovasjon ved Norges Handelshøyskole (NHH). Han betegner fremveksten av delingsaktører som en velsignelse for reiselivsnæringen. Delingsaktørene har lavere transaksjonskostnader, og tvinger dermed hotellene til å kutte kostnader. Han oppfordrer reiselivsaktører til å robotisere mer for å kutte kostnader.

Ingjerd Blekeli Spiten

Ingjerd Blekelid Spiten er viseadministrerende direktør i Microsoft Norge. "Skal vi lykkes må vi tenke at teknologien er her nå og den må vi bruke, samtidig som vi må endre og posisjonere oss", sier hun og gir syv tips til hva din bedrift bør gjøre for å lykkes.

Bente Bratland Holm

"Oslo er viktigere enn Visit Oslo." Bente Bratland Holm er administrerende direktør i VisitOSLO. Hun legger vekt på viktigheten av å dele og samarbeide for å bygge Oslo til et enda mer attraktivt reisemål.

Hans Petter Aalmo

Hans Petter Aalmo er utviklingsansvarlig for Visitnorway.com på nett og mobil. Han snakket om viktigheten av å bruke "big data" og analyse som verktøy for å bli kjent med brukerne sine: "Det ligger gull i data. Å klare og analysere data vil skape varige konkurransefortrinn," sier Aalmo.

Harald Kippenes & BEKK

Harald Kippenes har reist verden rundt på turer, ekspedisjoner eller som marinejeger. Han driver opplevelsesbedriften Yourway, og har sammen med Bekk Consulting utviklet og designet digitale løsninger som bidrar til at Yourway får med seg flere folk på tur.

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: