NHO Reiselivs Årskonferanse

Svolvær i Lofoten, 23.-24. mai 2016

Innhold

Delta på smaksmesse og inspirasjonslunsj i Svolvær

Leverandørene byr på smaksmesse og inspirasjonslunsj under Årskonferansen i Svolvær. Møt opp for god mat og drikke, test av nye produkter og gode samtaler.

Til NHO Reiselivs Årskonferanse i Svolvær 24. mai kommer mange av Innkjøpskjedens viktigste leverandører. Mellom klokken 13.00 og 15.00 stiller 80 av dem ut sine produkter og nyheter på en smaksmesse. Samtidig byr de årskonferansedeltakerne på inspirasjonslunsj.

Viser frem sortimentet

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden  jobber for å utvikle dynamikken mellom medlemmer og samarbeidspartnere. Smaksmessen under Årskonferansen er en viktig arena i så måte.

– Smaksmessen er en fin mulighet for våre samarbeidspartnere til å presentere sine bedrifter og dele sitt sortiment og tilbud med våre medlemsbedrifter. Utstillerne representerer hele bredden av produkter og tjenester som det enkelte reiselivsmedlem trenger, sier innkjøpsdirektør Morten Karlsen i NHO Reiseliv.

Alle er invitert

Samtlige deltakere er invitert til smaksmessen, som finner sted i underetasjen på årskonferansehotellet Thon Hotel Lofoten  (se programmet her). Lunsjen blir servert både ved stands og som buffet.

– Lunsjen blir satt sammen av våre samarbeidspartnere. Her vil både årets nyheter og gode, tradisjonsrike råvarer bli presentert. For å komme inn til utstillerområdet med alkoholholdig drikke må man ha skjenkebevilling, opplyser Karlsen.

Leverandører

 Vi i Innkjøpskjeden håper så mange som mulig tar turen innom smaksmessen for å bli inspirert og slå av en hyggelig prat.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: