NHO Reiselivs Årskonferanse 2017

22. - 23. mai på Scandic Lillehammer Hotel

Innhold

Opplev Lillehammer

NHO Reiseliv Innlandet tilbyr en rekke spennende aktiviteter på Lillehammer mandag 22. mai, dagen før årskonferansen. Hva med hjulbob, vannsprettert eller en historisk vandring på Maihaugen?

Eventyrlig aften

NHO Reiseliv Innlandet inviterer til en uformell og eventyrfylt samling hvor det blir servert en tre-retters meny basert på råvarer fra Innlandet. 

 • Tid: 19:30 - 23:00
 • Sted: Håkons Hall
 • Pris: 1150 kr (inkl. mva.)

 

Birkebeineren Skistadion 

Totalt 50 plasser

 

Vi får prøve aktiviteter som trillebårskiskyting, kjelkebandy, rundballestafett og vannsprettert! Dette alternativet passer for alle med konkurranseinstinkt og som liker å få opp blodpumpa. Det er en aktiv og artig opplevelse hvor individuelle og lagbaserte ferdigheter står i fokus. Vi serverer drikke rundt bålet i gapahuken.

Bekledning: Behagelige, ledige klær og gode løpesko. Tenk på vær og temperatur.

 • Tid: 16:00 - 18:00
 • Pris: 585 kr (inkl.mva.). Transport tur/retur er inkludert. 

 

 

Lillehammer olympiske bob- og akebane

Totalt 50 plasser

Besøk Norges eneste bob- og akebane og prøv vårt varemerke – hjulboben – i en fartsfylt og spennende reise ned banen. 

Hjulbob egner seg for alle som liker fart og spenning. På grunn av g-kreftene er det viktig å være klar over at bobkjøring ikke er anbefalt for personer med hjerte-, nakke-, rygg- eller lungeproblemer, ei heller for gravide. Synes du anlegget virker spennende å besøke i seg selv, er det naturligvis mulig å være med uten å kjøre bob.

Vi serverer drikke rundt bålet i gapahuken for de som venter på å kjøre bob.

Bekledning: Behagelige, ledige klær. Tenk også på vær og temperatur. Anlegget stiller med hjelm.

 • Tid: 16:00 - 18:00
 • Pris: 585 kroner (inkl. mva.) Transport tur/retur er inkludert.

 

 

100-årsstøvler på Maihaugen

Krever minimum 20 personer for å kunne gjennomføres
#205


Kun en liten spasertur fra Håkons Hall er vi så heldige å finne Maihaugen, et fantastisk friluftsmuseum med mange spennende utstillinger og arrangementer. Olympiaparkens verter følger gruppen til Maihaugen, før Maihaugens egne ansatte tar gruppen med på en spennende vandring gjennom to århundrer med besøk hjemme hos noen av dem som levde før oss.

Året er 1890. Er bonden på Øygarden hjemme kanskje? Og vil hushjelpa i 1950-tallshuset fortelle litt om livet sitt? Frua i Olsengården er i alle fall snakkesalig og har mye å fortelle. I Maihaugens hus er det flere «beboere» som representerer den tiden de lever i, og det er en flott opplevelse å tre inn i livene deres.

Selve vandringen tar cirka halvannen time, og passer for alle. 

Bekledning: Klær og sko etter vær og temperatur.

 • Tid: 16:00 - 18:00
 • Pris: 475 kroner (inkl. mva.)

 

 

Fottur til hoppbakken


Våre guider følger dere på en historisk vandring langs Mesnaelva - en godt bevart perle i nær tilknytning til sentrum. Fossefallene i Mesnaelva har vært viktige for industrialiseringen av byen. Vi følger elven opp til Kroken, og får et innblikk i sammenhengen mellom elv, skog, mat, industri og moderne by. Stemningen langs Mesnaelva er trolsk og vakker, og det er et rikt dyreliv i området. Vel på toppen beveger vi oss mot Lysgårdsbakkene hoppanlegg, hvor vi får muligheten til å gå inn i hopptårnet og nyte den fantastiske utsikten. De som ønsker, kan ta stolheisen ned til bunnen av bakken, mens de sprekeste kanskje velger de 936 trappetrinnene ned? Vi avslutter turen med å gå tilbake til Håkons Hall.

Fotturen egner seg for alle som liker å bevege seg litt og ikke er redde for å bli andpustne. Langs denne ruten møter vi både motbakker og terreng.

Bekledning: Klær og sko etter vær og temperatur. Ruten går både langs veg og sti.

 • Tid: 16:00 - 18:00
 • Pris: 475 kroner (inkl. mva.)

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: