Presentasjoner og foredrag fra NHO Reiselivs Årskonferanse 2017

Hygg deg med inspirerende foredrag fra NHO Reiselivs Årskonferanse! Du kan også laste ned presentasjonene.

Se alle foredrag:

Kristin Krohn Devold

Krohn Devold ble administrerende direktør i NHO Reiseliv i september 2013 etter åtte år som generalsekretær i Den Norske Turistforening. Fra 1993 til 2005 var hun stortingsrepresentant og hadde flere ulike politiske verv. I perioden 2001-2005 var hun forsvarsminister i Bondevik II-regjeringen.

Lasse Sandaker-Nielsen

Sandaker-Nielsen mener det viktigste et flyselskap kan gjøre for å redusere miljøutslippene, er å investere i nye fly. Splitter nye fly er bygget av lettere materialer og har motorteknologi som bidrar til en utslippsreduksjon på over 20 prosent sammenlignet med eldre fly. Norwegian og en samlet norsk luftfartsbransje står klare til å fylle bærekraftig drivstoff, altså biodrivstoff, på tanken så fort det blir kommersielt tilgjengelig.

Ole Warberg

Ole Warberg har i 18 år vært reiselivsdirektør i Bergen og leder for Bergen Reiselivslag. Han har en rekke styreverv innenfor norsk reiseliv og et brennende engasjement for næringen. I sitt innlegg skal han fortelle om hvordan Bergens reiselivsnæring har lykkes med å legge føringer for å sikre lokal styring over utviklingen av Bergen som reiselivsdestinasjon, også innenfor cruisesegmentet.

Agnes Árnadottir

Agnes Árnadóttir er født og oppvokst på Island, hvor familieselskapet North Sailing har drevet med hvalsafari i 23. år. Agnes har tidligere jobbet i Bellona, og var involvert i prosjektet RENSEA, som har utviklet den elektriske drivlinjen til el-skuta Opal.

Hilde Øverby

McDonald’s Corporation er en av verdens største restaurantkjeder og har eksistert siden 1955. Selskapet har sterke globale visjoner og strategier innenfor bærekraft. Selskapets visjon innenfor bærekraft omhandler de fem pilarene «Food», «Sourcing», «Planet», «Community» and «People». Hilde Øverby skal gi oss et innblikk i hvordan selskapet har tatt ut denne visjonen lokalt i Norge og hvordan andre kan lære av dette.

Heidi Bjerkan

Heidi Bjerkan startet Credo restaurant for 18 år siden, og er kjent som kokkenes kokk. Bjerkan skal fortelle om hvordan hun lager fremtidens restaurant ved å tenke nytt, men også ved å ta med seg gamle tradisjoner. Gründeren skal også fortelle om ambisjonen med å få til et miljø rundt Credo hvor lokalsamfunnet er mer delaktig.

Linn Skundberg Jensen

Linn Skundberg Jensen er en av ildsjelene bak X2 Inc - en av Norges største entreprenørsatsninger med mål om å sette fart på den nasjonale omstillingen. Selskapet jobber med innovasjonsprosesser og gjennomfører blant annet et akseleratorprogram for etablerte bedrifter og oppstartsbedrifter. Grunnmuren i X2s arbeid er å skape nye vekstnæringer, nye nettverk og ny kompetanse.

Cathrine Dehli

I en tid der mange er opptatt av miljø og sosiale forhold, arbeider Nordic Choice målrettet med bærekraft. Cathrine Dehli skal fortelle om hvordan de stadig blir utfordret av gjestenes endrede forventninger. Hun vil dele noe av Choice-kjedens oppskrift på hvordan smartere og bedre løsninger gjør det mulig å levere mer bærekraftige hotellopplevelser.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: