NHO Reiselivs Årskonferanse 2017

22. - 23. mai på Scandic Lillehammer Hotel

Innhold

Cathrine Dehli

Cathrine Dehli

Cathrine Dehli er direktør for bærekraft i Nordic Choice Hotels. Hun skal fortelle oss om «Bærekraft - fra risikohåndtering til innovasjon og forretningsmuligheter».

Mer informasjon

Nordic Choice Hotels ble i år kåret til reiselivsbransjens beste på bærekraft i den årlige kåringen Sustainable Brand Index 2017.

I en tid der mange er opptatt av miljø og sosiale forhold, arbeider hotellkjeden målrettet med bærekraft. Dehli skal fortelle om hvordan Nordic Choice stadig blir utfordret av gjestenes endrede forventninger. Hun vil dele noe av Choice-kjedens oppskrift på hvordan smartere og bedre løsninger gjør det mulig å levere mer bærekraftige hotellopplevelser.

Cathrine Dehli har selv har lang erfaring med bærekraft og konsept- og forretningsutvikling med bærekraft som driver for innovasjon. Hun har tidligere arbeidet som bærekraftsansvarlig i IKEA Norge, grunnlagt PUG-store og vært konstituert R&D-ansvarlig i HÅG. Hun er styreleder i Fairtrade Norge og er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU.

Les mer om årskonferansen

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: