NHO Reiselivs Årskonferanse 2017

22. - 23. mai på Scandic Lillehammer Hotel

Innhold

Jakob Oftebro leder underholdningen på årskonferansen

Nyhet

Publisert

Skuespiller Jakob Oftebro (31) er konferansier når NHO Reiseliv inviterer til «birkebeinergilde» under årskonferansen på Lillehammer 23. mai.

Representanter for et hundretalls reiselivsbedrifter fra hele Norge er ventet til Lillehammer Hotel når NHO Reiseliv arrangerer sin årskonferanse der 22. og 23. mai. Konferansen har fått navnet «Made in Norway - på jobb for et grønt reiseliv», og årets tema er bærekraft.

Bærekrafttemaet gjenspeiles i både det faglige og sosiale programmet. Mens NRK-profil Live Nelvik, kjent fra blant annet programmet «Live redder verden. Litt.», er konferansier under det faglige programmet 23. mai, er det en annen kjendis som tar over mikrofonen når det lir mot kveld.

– Håper mange kommer

Skuespiller Jakob Oftebro (31), kjent fra blant annet «Birkebeinerne», er passende nok hentet inn som konferansier under kveldsprogrammet, som har fått navnet «birkebeinergilde».

Det blir en aften med kortreist, lokal mat og drikke, prisutdelinger og underholdning.

– Det kommer til å bli helt fantastisk, og jeg håper så mange reiselivsfolk som mulig kommer til Lillehammer, sier Oftebro.

– Reiseliv er noe jeg forbinder med hygge og samhold. Det er et privilegium å få reise, og det er kanskje ikke forbeholdt alle. Derfor skal man huske å sette ekstra pris på de feriene og små avstikkerne man tar, sier 31-åringen.

Vært mye i Lillehammer

Skuespilleren sier han har et nært forhold til Lillehammer.

– Jeg liker Lillehammer veldig godt. Det er en veldig fin by, hvor jeg har vært ganske mye. Første gang var vel i OL i `94. Siden har jeg vært der flere ganger for å stå på ski og feriere. Vi lagde jo «Birkebeinerne» i områdene rundt byen, så da bodde vi i sentrum i to måneder. Jeg har også gjort flere ting på filmskolen, så jeg føler jeg har et nært og fint forhold til byen.

Oftebro slår også et slag for Innlandet og distriktene som sådan.

– Innlandet er viktig og Distrikts-Norge er viktig. Uten distriktene så har vi ikke noe Norge. Det er viktig for sånne byrotter som meg å komme seg til Innlandet en gang imellom, sier 31-åringen.

Se også:

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: