NHO Reiselivs Årskonferanse 2017

22. - 23. mai på Scandic Lillehammer Hotel

Innhold

Janna reiser grønt og gratis til årskonferansen

Nyhet

Publisert

Driftsdirektør Janna Pihl ved Kragerø Resort er en av mange som skal reise med tog fra Oslo.

NHO Reiseliv setter opp gratis tog fra Oslo til Lillehammer for årskonferansedeltakerne 22. mai. Fra Trysil, Elverum og Hamar er det satt opp gratis buss.

NHO Reiselivs årskonferanse «Made in Norway - på jobb for et grønt reiseliv» finner sted på Scandic Lillehammer Hotel 22. og 23. mai.

I tråd med konferansens tema, som er bærekraft, setter NHO Reiseliv opp gratis tog fra Oslo til Lillehammer for deltakerne.

Driftsdirektør Janna Pihl ved Kragerø Resort er en av mange som skal reise med tog fra Oslo.

– Tidsbesparende og hyggelig

– Jeg gleder meg veldig til å reise med tog til NHO Reiselivs årskonferanse. Det blir en blanding av avkobling og sosial møteplass for delegasjonen fra NHO Reiseliv Sør-Norge. Kanskje vi til og med får avholdt deler av styremøtet vårt på reisen til konferansen. Det blir tidsbesparende og hyggelig, sier Janna Pihl.

Et halvfullt tog er gjennomsnittlig 5,7 ganger mer miljøvennlig enn bil på strekningen Oslo -Lillehammer. Et fullt tog er 11 ganger mer miljøvennlig, ifølge NSBs miljøkalkulator.

– Å ta toget er vesentlig mer skånsomt for miljøet enn å kjøre bil. I tillegg er det en veldig behagelig og sosial måte å reise på. Det blir en fin oppladning til årets viktigste samling for våre medlemsbedrifter, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

I tillegg til gratis tog fra Oslo er det satt opp gratis buss for årskonferansedeltakere fra Trysil, Elverum og Hamar.

FN-år for bærekraftig turisme

FN har utpekt 2017 til å være året for bærekraftig turisme og utviklingen av denne. I 2016 ble det gjennomført 1, 2 milliarder reiser internasjonalt. I 2030 vil mer enn 1,8 milliarder mennesker reise internasjonalt hvert år, ifølge FN. Norsk reiseliv ønsker å ta sin del av den internasjonale veksten.

– Når det gjelder bærekraftig reiseliv, så tenker jeg så enkelt som at vi som driver innenfor reiselivet i dag, må legge grunnlag for at våre flotte naturresurser kan være like attraktive også i fremtiden, sier Janna Pihl ved Kragerø Resort.

– Norsk reiseliv er unikt når det gjelder renhet, stillhet, mangfold og særpreg. At vi leverer noe ekte og genuint er noen av våre største konkurransefortrinn. Det er fornuftig forvaltning av alt dette, med mål om å skape lønnsom drift nå og i fremtiden, som er bærekraftig utvikling av reiselivet i Norge. Så enkelt og så vanskelig, sier hun.

Les mer:

Gratis tog og buss fra Oslo, Gardermoen, Trysil, Elverum og Hamar

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: