NHO Reiseliv inviterer hele serveringsbransjen til gratis fagdag i Kristiansand

Nyhet, Servering, Innkjøp

Publisert

Er du over 20 år og jobber i serveringsbransjen? Da er du invitert til Innkjøpsdagen 2018 i Sørlandshallen i Kristiansand 22. mai.

Innkjøpsdagen arrangeres dagen før NHO Reiselivs årskonferanse i Sørlandshallen. Mens årskonferansen kun er åpen for medlemsbedrifter i NHO Reiseliv, kan alle over 20 år som jobber i serveringsbransjen, både ledere og ansatte, delta gratis på Innkjøpsdagen.

– Vi brenner for serveringsbransjen, og vi ønsker å vise frem bransjefolk som har lykkes, og på den måten inspirere neste generasjon reiselivsgründere. I tillegg får deltakerne på Innkjøpsdagen presentert årets nyheter fra reiselivets leverandører, forteller Morten Karlsen, direktør for innkjøp og verving i NHO Reiseliv.

Foruten presentasjon av de nyeste produktene innenfor mat, drikke, non food og tjenester blir det foredrag og underholdning.

Slik er programmet for Innkjøpsdagen tirsdag 22. mai:

13.30: Tarje Haakstad, grunnleggeren av Døgnvill Burger i Oslo, forteller om gründerlivet.

14.30: Arne Sørvig, daglig leder i Stiftelsen Bocuse d'Or Norge, holder innlegget «Veien til Lyon – kronglete og tøff, men verdt det!».

15.30: Stian Wehus, barsjef på Bakgården Bar og norgesmester i å lage cocktails, slår seg løs sammen med Steinar Jensen, mannen bak cocktail- og standup-showet «Shaken & Stirred».

Ønsker du å delta på Innkjøpsdagen 2018? Meld deg på her og vær med i trekningen av fine premier.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: