Innhold

Hvem blir «NHO Reiselivs Unge Ledertalent»?

Nyhet, Jobb i reiseliv

Publisert

Reiselivets unge ledertalent 2018

De nominerte til «NHO Reiselivs Unge Ledertalent» er Dan Steffen Aasen (t. v), Jannicke Holmgreen Lorentzen og Ådne Skurdal.

Listen over de tre toppkandidatene til «NHO Reiselivs Unge Ledertalent» er ute. Vinneren kåres på NHO Reiselivs årskonferanse 23.mai i Kristiansand.

– Med denne prisen ønsker vi å hedre unge ledere i bransjen som er inspirerende, nytenkende og som har utmerket seg det siste året. I tillegg til gode økonomiske resultater har disse tre toppkandidatene gjort en ekstra innsats utover egen jobb, som gir positive ringvirkninger for reiselivet i sitt nærområde – et viktig kriterium for å nå helt til topps, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.

Dette er de tre toppkandidatene:

 • Ådne Skurdal, 34 år, hotelldirektør Quality Hotel Strand

Juryens begrunnelse: I tillegg til bred ledererfaring og strålende økonomiske resultater har Ådne vist stort pågangsmot og initiativ for å trekke trafikk fra Oslo, til glede ikke bare for sin egen bedrift, men for hele Gjøvik-regionen. Han har tatt initiativ til «Pendlerrennet», verdens lengste skirenn fra Gjøvik til Oslo. Mot alle odds har han også lykkes med å skape suksess med en takterrasse, populært kalt Pi-Taket, på Gjøvik og etablert et samlingsted for lokalbefolkningen.

 • Dan Steffen Aasen, 35 år, driftssjef Døgnvillgruppen

Juryens begrunnelse: En vært viktig jobbskaper med mer enn 150 ansatte og sterke økonomiske resultater som bidrar til økt kvalitet og gjestetilfredshet hvor enn han har vært. I tillegg har han i flere år vært mentor gjennom Norsk Hotellhøgskoles mentorprogram og bidratt til å bygge andre unge ledere i bransjen.

 • Jannicke Holmgreen Lorentzen, 32 år, hotelldirektør Scandic Lillestrøm

Juryens begrunnelse: Imponerende resultater både økonomisk og innen gjestetilfredshet. Hotelldirektøren utpeker seg når det gjelder bærekraftig drift og omtanke for miljøet. Hun er opptatt av å være tilgjengelig for alle – en kontaktskapende hotelleder som blant annet har knyttet bånd til lokalmiljøet gjennom både Lillestrøm Sportsklubb (LSK) og det lokale historielaget.

Kriterier: 

 • Ha lederstilling i en medlemsbedrift hos NHO Reiseliv
 • Være bosatt i Norge
 • Være 35 år eller yngre pr. 31.12
 • Ha gjort en innsats som gagner reiselivsnæringen i sitt nærområde eller i Norge

I tråd med tema på NHO Reiselivs Årskonferanse 2018 skal NHO Reiselivs unge ledertalent 2018 ha fokus på verdien av arbeid, god arbeidskultur, opplæring og rekruttering, og har antageligvis lærlinger i sin bedrift. Videre er ledertalentet inspirerende, nytenkende og har utmerket seg det siste året. 

Juryen består av:

 • Kristin Krohn Devold, adm.dir. NHO Reiseliv (juryleder)
 • Merete Habberstad, kommunikasjonsdirektør NHO Reiseliv
 • Jørn Lie, daglig leder Det Gamle Raadhus / Manager Kokkelandslaget
 • Laila Aarstrand, hotelldirektør Støtvig Hotel

Les intervjuer med de topp tre nominerte: 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: