Innhold

Verdien av arbeid – reiseliv skaper puls

Det viktigste Norge har er verdien av alles arbeidsinnsats. Vi står imidlertid ovenfor store utfordringer: Flere må i arbeid og vi må skape flere arbeidsplasser.

På årskonferansen 2018 ønsker vi debatt og presentasjon av løsninger på hvordan vi kan møte de store utfordringene Norge nå står ovenfor: Flere må i arbeid og det må skapes nye arbeidsplasser.

Reiseliv skaper arbeidsplasser i hele landet i en tid der mange bransjer nedbemanner eller automatiserer. Vi er derfor en viktig del av løsningen på de utfordringene Norge står ovenfor. Sammen må vi sørge for at hoteller, restauranter, serveringssteder, opplevelsesbedrifter og alle som inngår i norsk reiselivsnæring, kan fortsette å skape arbeidsplasser og verdier. Norske reiselivsbedrifter må kunne utvikle seg og vokse slik at de kan skape og bevare arbeidsplasser.

Reiselivet driver det norske samfunnet fremover. Næringen skaper ikke bare arbeidsplasser, men levende byer og lokalsamfunn både for de som bor der allerede, og for de som kommer på besøk. Med andre ord: Reiseliv skaper puls i hele landet.

På årskonferansen får du faglig påfyll, inspirasjon gode debatter og konkrete tips og råd som du kan ta med deg hjem.


Se også:

Jobbskaperne

Mange norske reiselivsbedrifter gir sitt bidrag til Norges kanskje viktigste oppgave: Å skape flere arbeidsplasser som trygger velferden.

 1. Jobb i reiseliv, Servering yrkesfag

  Fra et liv på flukt til lærling på Grand Café

  For syv år siden startet hun sin dramatiske flukt fra militærdiktaturet i Eritrea. Som kokkelærling på Grand Cafè er Ergalem (32) i ferd med å realisere barndomsdrømmen.

 2. Reiselivslederen, Jobb i reiseliv, Overnatting, Servering jobbskaperne

  Stokkøya Sjøsenter bidrar til et levende lokalsamfunn

  Da Roar Svenning tok over campingplassen på Stokkøya, ville han ikke bare utvikle bedriften og skape flere arbeidsplasser, men også oppgradere bygda.

 1. Reiselivslederen, Jobb i reiseliv, Overnatting jobbskaperne

  Hotel Union Geiranger gjør bygda levende

  Hotel Union Geiranger har vært i familien Mjelvas eie helt siden 1899. Vertskapets drøm om å bidra til ei levende bygd for både turister og fastboende har levd like lenge.

 2. Reiselivslederen, Jobb i reiseliv, Overnatting jobbskaperne

  The Edge i Tromsø er mer enn et hotell

  Hotellet The Edge opplever stor suksess med en økende turisme til Tromsø. Hele verden har fått øynene opp for byen, og det blir det arbeidsplasser av.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: