Landskonferansen for restaurant- og matfag

23. og 24. september 2019, på Vulkan Arena i Oslo

Innhold

Om konferansen

Konferansens hovedtema er rekruttering til restaurant- og matfag og utdanning og kompetanse for fremtiden for våre bransjer.

Flere aktører samler seg for å forme fremtiden

Representanter for store deler av bransjen som ansetter arbeidstakere med fag- eller svennebrev fra restaurant- og matfag, inviterer til konferanse. I 2019 arrangeres konferansen 23. og 24. september på Vulkan Arena i Oslo.

Arrangørene er

#205

Målgruppen for konferansen

  • bedriftsrepresentanter
  • opplæringskontorer
  • restaurant- og matfag-lærere
  • prøvenemndsmedlemmer
  • laugsmedlemmer fra relevante laug

Følg oss og del videre

Påmelding starter 1. april

I fjor ble konferansen fullbooket med over 15o påmeldte. I år utvider vi kapasiteten, og tar imot 300 deltakere i Vulkan Arena.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: