SMAK 2020

SMAK 2020 er den viktigste møteplassen for alle som jobber med mat og drikke. Her kan du presentere nyheter for nåværende og nye kunder, og knytte verdifulle kontakter.

Logoen til Smak-messen 2020

Smakmessen i Lillestrøm 2017

Smaken av et nytt tiår

På SMAK 2020 vil nyheter presenteres, framtidens måltider og matkultur vises fram, ny teknologi og løsninger vil inspirere til videreutvikling og økonomisk optimalisering. NHO Reiseliv er samarbeidspartner og støttespiller for SMAK.

Konferanse og seminarer hvor trender presenteres og nye løsninger diskuteres. Her møtes spesialister i workshops og til debatt. SMAK 2020 er den også den sosiale møteplassen hvor fagfolk møtes. En kveld under SMAK 2020 for mingling, kåringer og utmerkelser.

Meld deg på som utstiller til SMAK og vær en del av mat- og drikkebransjen viktigste møteplass i 2020.

Konkurranser på SMAK 2020

Under SMAK-messen blir det gjennonført en rekke mat- og drikkekonkurranser, inkludert Årets grønne kokk og NM i Communituy Catering.

Se også: 
Påmelding og fullt program for Smakmessen.no
Smak 2020 skal sette matnasjonen Norge på dagsorden 

 

 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Årskonferansen 2020:

Med mange naturgitte fordeler har vi kanskje hatt litt flaks? Men den videre veksten vil ikke komme av seg selv. Derfor skal vi bruke god forstand når vi skal ta valgene som vil forme fremtiden for reiselivet i Norge.​

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: