Innhold

Velkommen til Innkjøpsdag og smakslunsj

#205

Utsøkte smaksopplevelser. Mulighet til å bli kjent med NHO Reiseliv Innkjøpskjedens leverandører og samarbeidspartnere. Foredrag og gjeve prisutdelinger. Dette vil du ikke gå glipp av!

Innkjøpsdagen 25. mai - Scandic Ambassadeur Hotel Drammen

På Innkjøpsdagen møter du hele spekteret av leverandører til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Dette er en stor messe hvor du får anledning til å rusle rundt og smake på spennende mat og drikke. Du får også med deg nyheter innen kategoriene non-food, tjenester og mye, mye mer. Våre samarbeidspartnere har stor kunnskap innen sine fagfelt, så her er det mye å lære og mulighet for å bygge gode relasjoner.

Hvem kan delta på Innkjøpsdagen?

Alle er velkommen, både medlemmer og du som ønsker å vite mer om medlemskap og hva våre samarbeidspartnere kan tilby. I tillegg er alle som jobber i Horeca velkommen til å delta. 

Smakslunsj på Årskonferansen 26. mai
Innkjøpsdagen 2017

Bama-kokk Amund Holm byr NHO Reiseliv-sjef Kristin Krohn Devold på vegansk taco

Hvert år står Innkjøpskjedens leverandører og samarbeidspartnere for serveringen av en svært variert og utsøkt smakslunsj på Årskonferansen. Gled deg til å smake på et herlig, stort utvalg av produkter! Årskonferansen og smakslunsjen er kun for medlemmer i NHO Reiseliv.

Benytt anledningen til å bygge nye relasjoner og til å snakke med oss i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden om alt du måtte lure på knyttet til avtaler, betingelser, bonusordning med mer.

Hvem kan delta på smakslunsjen?

Smakslunsjen er kun for medlemsbedrifter som deltar på Årskonferansen. 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Bakgrunn for årets tema:

  • Hvordan kan reiselivet blir bra både for gjester og for fastboende i lokalsamfunn og byer?
  • Kan reiselivet gå foran for å skape de løsningene vi trenger? 
  • Er et bærekraftig reiseliv mulig? 

På årskonferansen 2020 vil vi  se på utfordringene og barrierene som hindrer utviklingen av næringen.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: