Foto:

Britisk reiseredaktør på oppdrag for norsk reiseliv

Nyhet

Publisert

Foto:

Vi har vært så heldige å få Simon Calder fra den britiske avisen The Independent til å delta på årskonferansen vår. Simon’s “mission” er å gjøre våre medlemmer enda bedre rustet i konkurransen om fremtidens turister.

Simon Calder er reiseredaktør i den britiske avisen The Independent. På årskonferansen vil han dele sine prognoser om hvordan den globale reiselivsnæringen vil utvikle seg etter pandemien, hvilke markeder som vil være viktige vekstmarkeder post korona, og hvilke fortrinn Norge har som reisemål.

 

#205

Simon blir et høydepunkt på NHO Reiselivs årskonferanse. Han skulle egentlig deltatt fysisk i Stavanger, men nå får vi isteden oppleve han på skjermen der han filmer seg selv på ulike steder i London – i kjent David Attenborough-stil. Det blir en utrolig bra avslutning på årskonferansen som ingen bør gå glipp av, sier kommunikasjonsdirektør Merete Habberstad. Foto:

– Simon er ekspert på globale reisetrender og følger det internasjonale reiselivsmarkedet tett. Simon’s “mission” er å gi våre medlemmer noen gode tips til hvordan de bør posisjonere seg for å kapre fremtidens turister. Han sitter på mye innsikt i hva store, internasjonale aktører nå gjør for å rigge seg etter pandemien, og vet hvilke markeder man bør satse på de neste månedene. Det vil være gull verdt for våre medlemmer å få med seg, sier Merete Habberstad, kommunikasjonsdirektør i NHO Reiseliv.

 

Se fullt program for NHO Reiselivs Årskonferanse 2021 her 

 

Live from London  

– Simon blir et høydepunkt. Han skulle egentlig deltatt fysisk i Stavanger, men nå får vi isteden oppleve han på skjermen der han filmer seg selv på ulike steder i London – i kjent David Attenborough-stil. Det blir en utrolig bra avslutning på årskonferansen som ingen bør gå glipp av, fortsetter Habberstad.  

 

Simon er en anerkjent reisejournalist som skriver for en rekke britiske aviser og er ofte intervjuet i ulike britiske og internasjonale TV-kanaler som BBC News og CCN. Calder har vunnet en rekke priser for sitt journalistiske arbeid som blant annet “Broadcast journalist of the Year”, “The travel press award” og “News Journalist of the Yeard for Print”. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: