Digital morgenkaffe for destinasjonsselskaper

Hva er de største utfordringene og mulighetene for ditt destinasjonsselskap? Bli med på morgenkaffe.

Kun for medlemmer. Begrenset antall plasser
Bilde av et bord med en datamaskin og en kaffekopp på

Kontakten og nettverket på kryss og tvers i vårt langstrakte land er viktig i det politiske og organsatoriske arbeidet NHO Reiseliv. Vi inviterer derfor til regelmessige  digitale møteplasser for destinasjonsselskaper i NHO Reiseliv.

Dette er første av flere digitale morgenkaffe-møter vinteren/våren 2021.

For at møtet være mest matnyttig, er det satt et tak på 8 deltakere pr. møte. 
Hver deltaker får 5 minutters taletid for å dele innsikt om  destinasjonsselskapets utfordringer og muligheter for 2021.

Møtet er gratis, men krever påmelding i forkant. Arrangementet stenges for åpmelding så snart taket på 8 deltakere er nådd. 

Alle påmeldte deltakere mottar lenke til møtet på e-post i god tid før møtestart. 

Vel møtt! 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

 1. Webinar: Bli mer synlig på Google

  Hvordan frister du gjestene til ditt hotell når de søker på Google? Hvordan annonsere uten at det koster skjorta? Hvilke digitale verktøy kan du bruke? Og hvordan bruker du dem best? I dette eksklusive medlemswebinaret får du svar fra Google direkte.

  Kun for medlemmer i NHO Reiseliv
 2. Den vanskelige samtalen - eller den konstruktive samtalen?

  Noen samtaler kan føles ubehagelige å gå inn i. Kanskje du må konfrontere en medarbeider med kritikkverdige forhold eller konflikter, eller at han eller hun ikke presterer godt nok. Dette webinaret gir deg gode verktøy for konstruktiv dialog og hvordan forbereder og gjennomfører uten å låse samtalen.

 3. 5. januar 2022,

  Radisson Blu Scandinavia Hotel

  Nord i Sør

  Hold av datoen! Onsdag 5. januar samles vi igjen til Nord i Sør i Oslo. Her møtes over 300 engasjerte personer fra nærings- og samfunnslivet i nord og sentrale politikere og beslutningstakere fra hovedstaden og resten av landet.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: