Rekruttering mot gjenåpning i Vest-Norge: Webinar med NAV og NHO Reiseliv

  • 29. apr 2021Kl. 11:00–11:45
  • Din datamaskin
  • Påmeldingsfrist 28. april 2021

Gjenåpningen av reiselivet står for dør. Da trengs dyktige ansatte. I dette medlemswebinaret får du tips til hvordan du som driver bedrift i Vestland og Rogaland kan bruke NAVs lokale kompetanse og databaser i rekrutteringsarbeidet.

Illustrasjonsbilde av rekrutteringsprosess med logoene til NAV og NHO Reiseliv.

NHO Reiseliv og NAV inviterer til webinar om hvordan du kan benytte databaser og ditt lokale NAV-kontor i rekrutteringen av nye ansatte.

Vel møtt til medlemswebinar om rekruttering i Vest-Norge med NHO Reiseliv og NAV.

NAV gir en innføring i hvordan du som driver reiselivsbedrift i Vestland og Rogaland kan benytte deg av NAVs databaser i rekrutteringsarbeidet.

NAV har også en  stor database med personer som kan formidles til bedrifter. Dette webinaret gir deg informasjon og direkte kontakt med NAVs rekrutteringsteam, slik at du kan finne frem til de beste kandidatene til din reiselivsbedrift

Møtet er gratis for medlemmer i NHO Reiseliv, men krever registrering i forkant. 

Det vil være mulig å stille spørsmål til NAV i webinaret.

Webinaret gjennomføres digitalt på Teams. Alle registrerte deltakere vil motta lenke med innloggingsdetaljer i god tid før møtestart. 
 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Martin I. Dalen / Visit Trysil

På bedringens vei, men fortsatt svært tøft i deler av reiselivet

Statusrapport for reiselivet. Sist oppdatert 9. september 2021

NHO Reiselivs medlemsundersøkelse for september bekrefter at utsettelsen av videre gjenåpning, fraværet av utenlandske gjester og strenge smitteverntiltak sinker gjenåpningen av næringen. Deler av reiselivet påvirkes fortsatt negativt av korona. Samtidig bekrefter undersøkelsen at reiselivet er en omstillingsvillig, klimabevisst og inkluderende næring.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: