Følg Landskonferansen for Restaurant- og matfag LIVE her

Landskonferansen for Restaurant- og matfag strømmes live 23. september kl. 12.00 - 15.00. Følg sendingen live her.

Tema og program

Program for Landskonferansen for Restaurant- og matfag 2021

Merk at det kan komme endringer i programmet
12:0015:00
Torsdag 23. september 2021
Program for Landskonferansen 2021:

12.00 – 12.10        Velkommen og praktisk informasjon ved programlederne Espen Lynghaug og Anita Løyning

12.10 – 12.25        Åpning av konferansen ved Landbruks- og matminister Olaug Bollestad (Krf)

12.25 – 12.40        Restaurant- og matfag: Et utdanningsprogram med god bredde og stor variasjon. v/ Grete Ingeborg Nykkelmo, adm.dir i Ungt Entreprenørskap og leder av rådgivende utvalg som utarbeidet rapporten "Uten fagarbeidere – ingen matnasjon".

12.40 – 12.55        Behovet for fagarbeidere
v/Henrik Hamborg, politisk rådgiver utdanning og kompetanse, NHO Reiseliv

12.55 – 13.10        Fagfornyelsen og hvilke muligheter ligger i fullføringsreformen? v/Gunnar Bakke, leder av Faglig råd for Restaurant- og matfag og direktør i Baker- og Konditorbransjens Landsforening

13.10 – 13.25        Bransjeprogrammene tilknyttet til livslang læring og lederopplæring
v/Espen Lynghaug, spesialrådgiver kompetanse og utdanningspolitikk i NHO Mat og Drikke

13.25 – 13.35        PAUSE

13.35 – 13.55        Slik jobber vi med rekruttering til Restaurant- og matfag, ved rådgiverne Trude Vigeland Jørgensen og Lise Kirknes, Rosenborg skole i Trondheim.

13.55 – 14.15        Vi har hatt gode søkertall til Restaurant- og matfag over tid: Mulige forklaringer, ved Hilde Vetrhus, rådgiver ved Jåttå videregående skole i Stavanger.

14.15 – 14.30        Det produseres 1 million måltider hver dag: Behov for fagarbeidere
v/ Ivar Villa, 4Service presenterer jobbmulighetene.

14.30 – 14.50        Lærlinger og unge fagarbeidere deler sine erfaringer og tips i en avsluttende panelsamtale

14.50 – 15.00 Avslutning

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: