Om Landskonferansen for Restaurant- og matfag

Landskonferansen for Restaurant- og matfag er et samarbeid mellom ulike aktører fra arbeidslivet, som alle jobber målrettet med kompetanse og for å heve anseelsen og rekrutteringen til restaurant- og matfagene.

Landskonferansen for Restaurant- og matfag har 10-års jubileum i 2021, og er et samarbeid mellom ulike aktører fra arbeidslivet.

Felles for oss arrangører, er at vi jobber målrettet med å heve anseelsen til restaurant- og matfagene. På denne måten vil vi øke søkingen til utdanningsprogrammet og bidra til høyere gjennomføringsgrad. Dette vil sikre kompetent arbeidskraft til bransjer med en sikker jobb og med gode utviklingsmuligheter

Hvem passer konferansen for? 

Konferansen dekker temaer som er relevante for alle som er opptatt av rekruttering, kompetanse og utvikling av restaurant-, og matfagene: 

  • Rådgivere og karriereveiledere i grunnskole og videregående skole
  • Faglærere i restaurant- og matfag og mat og helse
  • Faglærere i arbeidslivsfag og utdanningsvalg
  • Opplæringskontorer
  • Prøvenemdmedlemmer
  • Medlemmer i relevante laug og nemder


Arrangørene av årets konferanse

Foreningen for opplæringskontorene i Restaurant- og Matfag
Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund
Fellesforbundet
Norske Kokkers Landsforening
Sjømat Norge
Baker- og konditorbransjens Landsforening
NHO Mat og Drikke
NHO Service og Handel
NHO Reiseliv

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: