Kurs i menybank og menykalkulasjon

  • 14. okt 2021Kl. 10:00–11:30
  • Din datamaskin
  • Gratis
  • Påmeldingsfrist 13.10.2021

Velkommen til kurs i menybank og menykalkulasjon!

Kun for medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

I menybankfunskjonen i Horecainnkjøp kan du samle alt på ett sted: oppskrifter, allergenmerking, tilberedningsanvisning og næringsberegning. Slik får du enkelt oversikt over hva det er i maten, og ikke minst, hva den koster å lage.

I det integrerte kalkulasjonsprogrammet kan du lage og dele kalkyler for matretter sammensatt av varer i systemet, eller varer du selv registrerer. Ikke bare får du god kontroll på hvordan alle dine menyer skal fremstilles og hva som er i dem, men du får også løpende kostnadskontroll siden prisendringer på innsatsfaktorene kan vises i kalkylene.

Kurset er for brukere av netthandelen Horecainnkjøp, eller deg som vurderer å ta det i bruk.

Det er begrenset med plasser, så førstemann til mølla!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: