Få drømmejobben på speed-date i Bergen

Jobbsøkerdagen Bergen matcher deg som søker jobb med ledige stillinger i reiselivsbransjen.
Du møter arbeidsgiverne ansikt til ansikt  - og kan få jobbtilbud på dagen.

Meld deg på speed-date og få drømmejobben 29. mars i Bergen

Jobbsøkerdagen Bergen

29. mar 2022Kl. 10.00–15.00
Gratis for alle

Ofte stilte spørsmål om Jobbsøkerdagen

Hva er Jobbsøkerdagen?

Nå, i gjenåpningsfasen etter koronapandemien, er det et enormt behov for nye ansatte hos nesten alle bedrifter innen servering, overnatting og reiseliv. Derfor arrangerer NHO Reiseliv jobbsøkerdagen i samarbeid med NAV og NHO Vestland.

For at du skal få møtt og snakket med så mange arbeidsgivere som mulig - er dagen arrangert som en serie speed-dater, der du som søker jobb kan møte bedrifter som er på utkikk etter folk som deg.

Det klare målet for dagen er at flere skal kunne få seg jobb i en spennende og interessant bransje.

På Jobbsøkerdagen samles aktører fra hele reiselivsbransjen i Bergen og omegn og jobbsøkere på utkikk etter arbeid. Blant arbeidsgiverne er både Hoteller, restauranter, kafeer, puber, utesteder og museer, som alle er typiske reiselivsbedrifter.

Bedriftene som deltar er i hovedsak basert i Bergen og omegn, men arrangementet er selvsagt også åpent for deltakere som ikke bor der.

Hva skjer på Jobbsøkerdagen?

Registrering fra 09:30 

Når du ankommer Opus XVI. registrerer du deg , og får tildelt navneskilt og annen praktisk informasjon om dagen. 

Speed-datingen starter klokken 10:00

Hver speed date varer i 5 minutter.

I tillegg til å snakke med bedrifter, har du mulighet til å snakke med folk som jobber som kokk, servitør, bartender, renholder osv.

Dagen avsluttes når du har hatt siste speed date, eller senest kl. 15.00 Forhåpentligvis har du fått ett eller flere jobbtilbud innen da?
Det vil bli enkel servering gjennom dagen.

Kan jeg virkelig få jobbtilbud på dagen?

Ja. På Jobbsøkerdagen 29. mars kan du få jobbtilbud på dagen.

For på Jobbsøkerdagen møter du beslutningstakere fra hoteller, restauranter, kafeer og reiselivsbedrifter. De er alle på jakt etter nye medarbeidere til sin bedrift. Og de gjennomfører speed-dater hele dagen med ett mål: Å fylle de ledige stillingene.

Derfor vil mange av jobbsøkerne som kommer på Jobbsøkerdagen i Bergen dra derfra med ny jobb og kontrakt i lomma.

Og får du ikke jobb på dagen, har du fått gode kontakter og tips som kan komme godt med videre.

Hva må jeg ta med meg på jobbsøkerdagen?

Ta med deg en oppdatert CV. Print den gjerne ut i flere eksemplarer og ta disse med deg når du kommer på Jobbsøkerdagen.

Det kan også være nyttig å ha en digital versjon lett tilgjengelig, slik at du kan sende den på e-post til de du snakker med under Jobbsøkerdagen. 

Sjekk gjerne ut våre tips for jobbsøkere for hvordan du skriver en god CV og andre råd til deg som søker jobb. 

Hvorfor er det bare for Bergen

Jobbsøkerdagen gjennomføres 29. mars 2022 i Bergen. Men Jobbsøkerdagen arrangeres lokalt over hele Norge på ulike datoer - slik at du lettere kan finne en jobb i ditt lokalmiljø. 

Ønsker du å delta på flere jobbsøkerdager, er du selvsagt mer enn velkommen til å komme på arrangementene i de andre byene. Du vil finne informasjon om disse i kalenderen på www.nhoreiseliv.no 

Stay tuned :-) 

Hvem står bak Jobbsøkerdagen?

Jobbsøkerdagen Bergen arrangeres av NHO Reiseliv i samarbeid med NAV og NHO. I tillegg har vi med oss en rekke samarbeidspartnere fra bransjen.

NHO Reiseliv er den største arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen for reiselivet i Norge. Vi jobber målrettet for å fremme interessene til norsk reiseliv. Medlemslisten vår teller over 3 600 restauranter, hoteller, serveringssteder opplevelsesbedrifter, campingplasser, destinasjonsselskaper, bilutlebedrifter og bedrifter innen idrett og kulturell og kreativ næring. 

Nå, i gjenåpningsfasen etter koronapandemien, er det et enormt behov for nye ansatte hos nesten alle bedrifter innen servering, overnatting og reiseliv. Derfor arrangerer vi jobbsøkerdagen. 

Les mer om NHO Reiseliv her

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: