Nettverkssamling og finalen av Det Norske måltid 2022

 • 3. feb 2022Kl. 16:00–23:00
 • Clarion Hotel Air, Stavanger
 • Påmeldingsfrist 22. november er frist for garantert plass. Deretter til det er fullt om tilgjengelig billetter.

NHO Reiseliv region Vest-Norge inviterer medlemmer til nettverksamling og til å oppleve finalen av det Norske Måltid 2022 sammen bransjekolleger.

Det Norske Måltid kårer det ypperste innen norsk mat- og drikke og NHO Reiseliv Vest-Norge ønsker å samle Reiselivet til denne feiringen av de unike produsentene, maten og drikken som gjør oss i stand til å gi våre gjester den gode opplevelsen.

Derfor har du nå mulighet til å oppleve finalen i sesong 14 av Det Norske Måltid 2022. Finalemenyen er basert på de 39 finaleproduktene, og det deles ut gjeve priser i 13 ulike kategorier i tillegg til Det Norske Måltids Hederspris. Her treffer du landets beste kokker og Norges beste mat- og drikke produsenter.

Pris og deltakelse 

Vi ønsker at våre medlemmer kan delta på denne helaftenen og har reservert en hel del plasser denne kvelden. Vi har fått til en ordning hvor finalebilletten tilbys svært fordelaktig slik at for hver medlemsbedrift, vil billetten koste kr 1650.-.

For at flest mulig skal få mulighet til å delta, så er tilbudet gyldig for 1 person per medlemsbedrift. Om dere ønsker å være med flere fra samme bedrift er det mulighet å tegne seg på venteliste for dette. Men da må man betale hele billetten til selve finalen selv om det blir fullt på de billettene vi har (2650 kroner). Men alle som får plass får være med på bordene til Reiselivet og på vårt eget før-arrangement.

Vi møtes for en Get Together på Clarion Hotel Air kl. 16.30 for litt faglig, mingling, noe godt i glasset og litt å bite i før selve arrangementet begynner kl. 18.00 på samme sted. Det er bindende påmelding til dette arrangementet. 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Se hva som skjer:

 1. Webinar: Bli mer synlig på Google

  Hvordan frister du gjestene til ditt hotell når de søker på Google? Hvordan annonsere uten at det koster skjorta? Hvilke digitale verktøy kan du bruke? Og hvordan bruker du dem best? I dette eksklusive medlemswebinaret får du svar fra Google direkte.

  Kun for medlemmer i NHO Reiseliv
 2. Den vanskelige samtalen - eller den konstruktive samtalen?

  Noen samtaler kan føles ubehagelige å gå inn i. Kanskje du må konfrontere en medarbeider med kritikkverdige forhold eller konflikter, eller at han eller hun ikke presterer godt nok. Dette webinaret gir deg gode verktøy for konstruktiv dialog og hvordan forbereder og gjennomfører uten å låse samtalen.

 3. 5. januar 2022,

  Radisson Blu Scandinavia Hotel

  Nord i Sør

  Hold av datoen! Onsdag 5. januar samles vi igjen til Nord i Sør i Oslo. Her møtes over 300 engasjerte personer fra nærings- og samfunnslivet i nord og sentrale politikere og beslutningstakere fra hovedstaden og resten av landet.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: