Nord i Sør

 • 5. jan 2022
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel

Hold av datoen! Onsdag 5. januar samles vi igjen til Nord i Sør i Oslo. Her møtes over 300 engasjerte personer fra nærings- og samfunnslivet i nord og sentrale politikere og beslutningstakere fra hovedstaden og resten av landet.

På Nord i Sør retter vi blikket fremover med fokus på jobb- og verdiskaping i morgendagens Nord-Norge. Vi kan allerede love mange gode innlegg og debatter gjennom konferansedagen.

På kvelden inviterer vi, tradisjonen tro, til Nordnorsk festaften. Nord i Sør arrangeres på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Invitasjon med påmelding og flere detaljer kommer om ikke så lenge.

Nord i Sør er et internt prosjektfelleskap i regi av NHOs regionforeninger i Nordland og Troms og Finnmark, Sjømat Norge, NHO reiseliv Nord-Norge, Entreprenørforeningen (EBA) i Nord-Norge og Norsk Olje og Gass.

Kommende arrangementer

 1. Webinar: Bli mer synlig på Google

  Hvordan frister du gjestene til ditt hotell når de søker på Google? Hvordan annonsere uten at det koster skjorta? Hvilke digitale verktøy kan du bruke? Og hvordan bruker du dem best? I dette eksklusive medlemswebinaret får du svar fra Google direkte.

  Kun for medlemmer i NHO Reiseliv
 2. Den vanskelige samtalen - eller den konstruktive samtalen?

  Noen samtaler kan føles ubehagelige å gå inn i. Kanskje du må konfrontere en medarbeider med kritikkverdige forhold eller konflikter, eller at han eller hun ikke presterer godt nok. Dette webinaret gir deg gode verktøy for konstruktiv dialog og hvordan forbereder og gjennomfører uten å låse samtalen.

 3. 10. januar 2022,

  Din datamaskin

  Velkomstmøte for nye medlemmer i NHO Reiseliv

  Hvordan får du mest ut av medlemskapet i NHO Reiseliv? Vi inviterer alle nye medlemmer til digitalt velkomstmøte.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: