Pellegrino Riccardi

Portrettbilde med mørk bakgrunn

Foto: Nina E. Rangoy

We are hUMANS, not ZOOMans. Pellegrino Riccardi gjester NHO Reiselivs årskonferanse for å inspirere oss til å styrke relasjonene og ta tilbake det sosiale livet etter den digitale pandemien.

Pellegrino Riccardi er kjent for sine engasjerende foredrag om tema arbeidskultur, kommunikasjon og motivasjon. Etter utfordrende pandemitider er han særlig opptatt av viktigheten av at vi mennesker er skapt sosiale. Nå skal vi gjenerobre det sosiale livet og styrke relasjonene til hverandre.

Life is like a cup of espresso coffee … you have to have the bitter AND the sweet in life …!

Pellegrino Ricardis mamma

Til årskonferansen kommer han for å snakke om hvordan vi kan bruke alt det negative og utfordringene vi har stått i de siste 2 årene til å skape noe nytt og enda bedre enn før. Han referer til det hans egen mor sa til ham som liten: “Life is like a cup of espresso coffee … you have to have the bitter AND the sweet in life …!”

Pellegrino vil forklare hvorfor kommunikasjon, tillit og gode relasjoner mellom ledere og ansatte,  vil være en viktig drivkraft for å skape stabilitet og ny vekst etter korona.

Pellegrino har britisk pass, italiensk hjerte og norsk skattekort. I 2020 ble han kåret til "Årets taler". Han er en anerkjent foredragsholder som har fått nordmenn til å lytte, tenke, reflektere - og le! For med sin tverrkulturelle bakgrunn og grunnleggende interesse for menneskelig adferd, er han ikke minst en veldig morsom formidler.

Pellegrino Riccardi er en engasjerende foredragsholder som evner å presentere komplekse ideer på en enkel og tilgjengelig måte - mesterlig pakket inn i  historiefortelling og humor. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: