Velkommen til Morgendagens reiseliv - vårens største bransjetreff

På Clarion Hotel & Congress Trondheim 23. og 24. mai arrangerer NHO Reiseliv sin første fysiske årskonferanse etter to år med pandemi. — Vi skal feire at vi endelig går inn i en tid full av nye muligheter, sier Merete Habberstad i NHO Reiseliv.

Nå er det bare å glede seg, sier kommunikasjonsdirektør Merete Habberstad, som lover fest og feiring på NHO Reiselivs årskonferanse 2022: 23. og 24. mai i Trondheim.

Endelig kan vi samles igjen, etter to lange år med hjemmekontor og digitale konferanser. Så hold av datoene 23. og 24. mai! Årets NHO Reiselivs årskonferanse, med temaet “Morgendagens reiseliv”, er en happening du virkelig ikke vil gå glipp av, sier kommunikasjonsdirektør Merete Habberstad i NHO Reiseliv. 

Påmeldingen til konferansen, som vil skje på Clarion Hotel & Congress Trondheim, er nå åpen: Meld deg på NHO Reiselivs årskonferanse 2022 her 

En av medlemmene våre sa at de ønsket mer fest og feiring, og mindre foredrag. Og det kan vi love at vi skal levere på – begge deler. Nå kan dere bare glede dere, legger Habberstad til.  

Husk å sikre deg en plass før det blir fullt. Meld deg på her. 

Morgendagens reiseliv = et hav av muligheter 

De siste to årene har alle reiselivsbedrifter blitt tvunget til å omstille seg, tenke nytt og annerledes. Pandemien har virkelig forsterket noen allerede eksiterende megatrender som vil påvirke reiselivsnæringen fremover - Morgendagens reiseliv.  

Men hvordan reiselivet vil se ut i morgen, vil være avhengig av hvilke handlinger vi utfører i dag. Med gjenreisningsfasen har tiden kommet for å benytte seg av utallige muligheter. Tar man de riktige grepene, vil det gi nøkkelen til langsiktig suksess. 

Det er dette vi skal ta opp på årskonferansen. Vi skal diskutere nye lærdommer og sette kursen videre gjennom foredrag, sosiale samlinger, opplevelser og kortreist mat, sier Habberstad. 

Se programmet for årskonferansen 2022 her. 

Kulinarisk vandring og mange inspirerende foredrag 

Konferansen vil blant annet starte med en kulinarisk vandring i Trondheim – byen som er tildelt European Region of Gastronomy 2022. Her skal deltakerne få møte noen av Trondheims beste kjøkkensjefer for å smake noen lekre retter.  

Korona har på mange måter akselerert en del prosesser som var i gang. Vi skal ta en smugtitt inn i fremtiden og hva den bringer frem nå. Vi har med oss både statsråden og framtidsforskere, og vi har med både unge og mer erfarne bedrifter som skal fortelle oss mer om det. Ikke minst skal vi gå inn i dybden på hvordan vi som bransje skal tiltrekke oss nye generasjoner med engasjerte, kompetente og ambisiøse medarbeidere. Det blir en viktig nøkkel til suksess for fremtiden, fortsetter hun. 

Avsluttes med en stor fest 

Årskonferansen avsluttes med en fest i stor stil, der komiker og trønder Jon Brungot, en av Norges morsomste menn, skal ta oss gjennom denne festkvelden.  

Her blir det lekker mat, underholdning, artister og gode muligheter til å bygge nettverk, møte kollegaer og møte konkurrenter. Sammen kan vi slippe skuldrene ned, ha en fantastisk kveld og feire bransjen. Velkommen skal dere være! 

 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: