Get together

Neonskilt

Get-togheter-samlingen på NHO Reiselivs årskonferanse 2022 er en kulinarisk vandring i Lilleby, der Edoramen, elever fra Geitmyra avd. Credo, Jossa og Credo står for bevertningen.

For å feire gjenåpningen, ønsker vi å lage en fantastisk opplevelse for deg som gjest. Her får du en smaksvandring på flere avdelinger som alle ligger på samme sted.

Sted: Credo, Edoramen, Jossa og Geitmyra avd. Credo.
Oppmøte: Mandag 23. mai kl. 19.00 på Geitmyra avd. Credo i Lilleby. Se kart her.
Antrekk: Uformelt. Arrangementet er både innendørs og utendørs. Gode sko anbefales. 

Trondheim: European Region of Gastronomy 2022

Hva er European Region of Gastronomy? 
Det er organisasjonen IGCAT (Institute for Gastronomy, Culture, Art and Tourism) som står bak plattformen og utmerkelsen European Regions of Gastronomy.

Status og medlemskap gir tilgang til et internasjonalt nettverk innenfor matsegmentet, og mulighet til å jobbe sammen med andre områder i Europa med utvikling innenfor målområdene. De utnevner 1-2 regioner som holder tittelen hvert år.

I 2022 har også Menorca i Spania tittelen sammen med Trondheim-Trøndelag. Sammen representerer vi en bred mat- og kulturforståelse, med både nordisk og sør-europeisk blikk. 

NHO Reiseliv region Midt-Norge ønsker velkommen til Get together i forbindelse med Årskonferansen 2022. Her skal vi innom ulike serveringssteder i Lilleby for å nyte god mat og drikke.

Det første som møter oss, er elever fra Geitmyra avd. Credo som serverer noe å bite i, før man går videre til neste stasjon som serverer aperitiff. Totalt vil det bli servert minimum 10 retter til sammen fra Edoramen, Geitmyra avd. Credo, Jossa og Credo.  

Det vil være musikkinnslag under vandringen, og vi avslutter med mingling og uformell prat i lokalene til Credo og Jossa. Hele arrangementet baserer seg på FN’s 17 bærekraftsmål.   

Praktiske opplysninger 
  • Arrangementet avholdes i sentrumsnære Lilleby som er en av Trondheims nyeste, mest urbane og grønne bydel. Lilleby har en stolt industrihistorie som strekker seg helt tilbake til 1917.
  • Det vil bli mulighet å gå fra Clarion Hotell og Congress Trondheim, turen tar ca. 25 minutter med rolig gange.
  • Det er også satt opp miljøvennlig transport fra konferansehotellet kl. 18.45 for de som ønsker dette.
  • Hele arrangementet avsluttes kl. 23.00 på Lilleby. Det vil bli felles transport fra Credo.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: