Meld deg på ditt lokale arrangement

26. april 2022 inviterer NHO Reiseliv Innkjøpskjeden til Takeover Innlandet. Vi byr på lokale arrangementer med smakfulle matopplevelser, konkurranser, møteplasser og mulighet til å snakke med leverandører og bransjekollegaer.  Og det beste av alt, det er gratis! 

Påmeldingen er åpen for alle som driver i overnatting- og serveringsbransjen i Innlandet. Dette er en happening du ikke kan gå glipp av!
Vi gleder oss til å se deg!

I løpet av disse 2 dagene kommer vi til å besøke følgende steder:

Eidskog, Elverum, Engerdal, Etnedal, Gausdal, Gjøvik, Gran, Grue, Hamar, Kongsvinger, Lesja, Lillehammer, Lom, Løten, Nord og Sør-Aurdal, Nord og Sør-Odal, Nord-Fron, Rendal, Ringebu, Ringsaker, Sel, Skjåk, Stange, Søndre og Nordre Land, Sør-Fron, Trysil, Valdres, Vang, Vågå, Våler, Østre og vestre Slidre, Østre og Vestre-Toten, Øyer og Åsnes.

Lokale arrangementer

Vi kommer til å holde flere lokale arrangementer og vi gleder oss stort til å treffe alle dere fantastiske reiselivsbedrifter i Innlandet. Meld dere på!

Har du ikke anledning til å delta men ønsker å bli kontaktet av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, gå inn på påmeldingslinken og huk av for dette alternativet.

Se hva som skjer 26.04.22

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: