Har du behov for arbeidskraft? Slik kan NAV hjelpe!

 • 18. okt 2022Kl. 09.00–10.00
 • digitalt på Teams
 • Gratis
 • Påmeldingsfrist 17. okt 2022

Bli med på frokostwebinar som NHO Reiseliv arrangerer i samarbeid med NAV. Du får bla. konkrete tips om hvordan din virksomhet selv kan gjennomføre egne jobbmesser. I tillegg vil NAV informere om sine økonomiske (søkbare) støtteordninger, som kan være til hjelp for din bedrift.

Kun for medlemmer i NHO Reiseliv
En mann som sitter foran PC èn med en kopp kaffe.

Er du på jakt etter nyansatte for vintersesongen? Eller er du allerede i gang med å planlegge for neste sommer?  I løpet av en time får du bla. konkrete tips om hvordan din virksomhet selv kan gjennomføre egne jobbmesser, og hvordan du kan markedsføre jobbtilbudet i utlandet. I tillegg vil NAV informere om sine økonomiske (søkbare) støtteordninger, som kan være til hjelp for din bedrift.

Foreløpig program:
- Velkommen v/NHO Reiseliv
- Digitalt jobbtreff og arbeidsplassen.no v/NAV
- Lønnstilskuddsordningen og mentorordningen v/NAV
- Spørsmål og veien videre

Webinaret er gratis og åpent for alle medlemmer i NHO Reiseliv - men krever registrering i forkant. Møtelenke sendes ut dagen før. 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Se hva som skjer:

 1. , Radisson Blu Scandinavia Hotel

  Nord i Sør

  Onsdag 4. januar samles vi igjen til Nord i Sør i Oslo. Her møter du flere hundre engasjerte personer fra nærings- og samfunnslivet i nord, og sentrale politikere og beslutningstakere fra hovedstaden og resten av landet

 2. , NOVA Spektrum

  UMAMI ARENA

  UMAMI ARENA er for alle som jobber med mat og drikke. En effektiv og inspirerende arena for å se nyheter, møte bransjefolk, dele kunnskap og bygge kompetanse som kan skape verdier.

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: