Få drømmejobben på speed-date på Hamar

Jobbsøkerdagen Hamar matcher deg som søker jobb med ledige stillinger i reiselivsbransjen.
Du møter arbeidsgiverne ansikt til ansikt  - og kan få jobbtilbud på dagen.

Meld deg på speed-date og få drømmejobben 18. og 19. oktober på Hamar

Jobbsøkerdagen Hamar foregår under Fagmessen Østlandske Storhusholdning.

Det er helt gratis å delta på både Jobbsøkerdagen Hamar og på messen. Skal du søke jobb i bransjen, anbefales en tur inn på messeområdet. Her finner du god mat -  og du møter representanter fra mat- og måltidsbransjen fra hele Østlandet.
Hvem vet, kanskje treffer du din nye arbeidsgiver på stand?

Jobbsøkerdagen Hamar

18. okt 2023- 19. okt 2023
Gratis for alle

Ofte stilte spørsmål om Jobbsøkerdagen

Hva er Jobbsøkerdagen?

Det er stor etterspørsel etter ansatte hos nesten alle bedrifter innen servering, overnatting og reiseliv i Innlandet. Vi vet også at mange har lyst til å jobbe i reiselivsnæringene. Derfor arrangerer NHO Reiseliv jobbsøkerdagen Hamar i samarbeid med NAV Innlandet og Fagmessen Østlandske Storhusholdning.

For at du skal få møtt og snakket med så mange arbeidsgivere som mulig - er dagen arrangert som en serie speed-dater, der du som søker jobb kan møte bedrifter som er på utkikk etter folk som deg.

Det klare målet for dagen er at flere skal kunne få seg jobb i en spennende og interessant bransje.

På Jobbsøkerdagen samles reiselivsnæringen på Hamar og Innandet -  og jobbsøkere på utkikk etter arbeid.

Blant arbeidsgiverne du møter er hoteller, restauranter, kafeer, puber, utesteder og museer, som alle er typiske reiselivsbedrifter.

Bedriftene som deltar er i hovedsak basert i Innlandet, men arrangementet er selvsagt også åpent for deltakere som ikke bor der.

Hva skjer på Jobbsøkerdagen?

Velkommen til Vikingskipet 18. og 19. oktober

Jobbsøkerdagen Hamar finner sted på Fagmessen Østlandske Storhusholdning i Vikingskipet 18. og 19. oktober, mellom kl 12. og 14. begge dager. 

Følg skiltene til jobbsøkerdagen ved inngangen

Registrering fra kl. 11.15

Når du ankommer n registrerer du deg , og får tildelt navneskilt og annen praktisk informasjon om dagen. Dørene åpnes kl. 11.30. 

Speed-datingen starter klokken 12:00

Hver speed-date varer i 5 minutter.

I tillegg til å snakke med bedrifter, har du mulighet til å snakke med folk som jobber som kokk, servitør, bartender, renholder osv.

Dagen avsluttes når du har hatt siste speed date, eller senest kl. 14.00

Kan jeg virkelig få jobbtilbud på dagen?

Ja. På Jobbsøkerdagen Hamar 18. og 19. oktober kan du få jobbtilbud på dagen.

For på Jobbsøkerdagen møter du beslutningstakere fra hoteller, restauranter, kafeer og reiselivsbedrifter. De er alle på jakt etter nye medarbeidere til sin bedrift. Og de gjennomfører speed-dater hele dagen med ett mål: Å fylle de ledige stillingene.

Derfor vil mange av jobbsøkerne som kommer på Jobbsøkerdagen Hamar dra derfra med ny jobb og kontrakt i lomma.

Og får du ikke jobb på dagen, har du fått gode kontakter og tips som kan komme godt med videre.

Hva må jeg ta med meg på jobbsøkerdagen?

Ta med deg en oppdatert CV. Print den gjerne ut i flere eksemplarer og ta disse med deg når du kommer på Jobbsøkerdagen.

Det kan også være nyttig å ha en digital versjon lett tilgjengelig, slik at du kan sende den på e-post til de du snakker med under Jobbsøkerdagen. 

Sjekk gjerne ut våre tips for jobbsøkere for hvordan du skriver en god CV og andre råd til deg som søker jobb. 

Hvorfor kan jeg ikke bare sende en CV?

Jobbsøkerdagen er et fysisk event og en mulighet for deg å møte potensielle arbeidsgivere fra hele Innlandet ansikt til ansikt

Det er også en sjanse til å vise potensielle arbeidsgivere hvem du egentlig er. For det er ikke alltid lett å se personen bak en CV.
 

På Jobbsøkerdagen får du vist frem sjarmen din, serviceinnstillingen din, varmen din og alle de gode egenskapene som du har å tilby  - i egen person -  til folka som teller. Det er det umulig å gjøre bare i en CV. 

Hvorfor er det bare for Innlandet?

Jobbsøkerdagen gjennomføres 18. og 19. oktober på Hamar. Men Jobbsøkerdagen arrangeres lokalt over hele Norge på ulike datoer - slik at du lettere kan finne en jobb i ditt lokalmiljø. 

Det vil komme flere jobbsøkerdager i tiden fremover.
Du vil finne informasjon om disse i kalenderen på www.nhoreiseliv.no 

Stay tuned :-) 

Hvem står bak Jobbsøkerdagen?

Jobbsøkerdagen Hamar arrangeres av NHO Reiseliv i samarbeid med NAV Innlandet og Fagmessen Østlandske Storhusholding. I tillegg har vi med oss en rekke samarbeidspartnere fra bransjen.

NHO Reiseliv er den største arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen for reiselivet i Norge. Vi jobber målrettet for å fremme interessene til norsk reiseliv. Medlemslisten vår teller over 3 600 restauranter, hoteller, serveringssteder opplevelsesbedrifter, campingplasser, destinasjonsselskaper, bilutlebedrifter og bedrifter innen idrett og kulturell og kreativ næring. 

Les mer om NHO Reiseliv her

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: