Foto: NHO Reiseliv

Finn drømmejobben på Jobbsøkerdagen

På Jobbsøkerdagen mars møter du arbeidsgivere med behov for å fylle ledige stillinger på hoteller, restauranter, utelivs- og reiselivsbedrifter i Sandefjord, Porsgrunn og omegn.

Liker du å skape gode opplevelser for andre? Trives du i kreative og allsidige arbeidsmiljø der du kan stige i gradene? Liker du at én dag sjelden er lik en annen? Da kan en karriere innen restaurant, hotell, uteliv og reiseliv være en perfekt match for deg.

På Jobbsøkerdagen møter du alt fra store konsern til små bedrifter innen hotell, restaurant, servering, uteliv og reiseliv. 

Disse jobbene kan du søke på Jobbsøkerdagen

Alle arbeidsgiverne du møter på Jobbsøkerdagen er på utkikk for å finne folk til ledige stillinger - inkludert stillinger som ikke er kjent eller publisert i andre kanaler.

Arbeidsgiverne vil intervjue kandidater i speed-dater gjennom hele dagen. Og imponerer du å speed-date, kan du få jobbtilbud på dagen.

Registrer deg nedenfor for å få speed-date på Jobbsøkerdagen. Informasjonen din lagres selvsagt trygt og i henhold til strenge personvernregler. 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: