NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i regi av Millum holder kurs i menybank.

Kun for medlemmer av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden
Fargerike frukt og grønnsaker i skåler på et bord. En datamaskin hvor en person sitter og skriver på enden av bordet.

Foto: Canva

Velkommen til kurs i menybank!

I menybankfunskjonen i horecainnkjop.no kan du samle alt på ett sted: oppskrifter, allergenmerking, tilberedningsanvisning og næringsberegning. Slik får du enkelt oversikt over hva det er i maten, og ikke minst, hva den koster å lage.

I det integrerte kalkulasjonsprogrammet kan du lage og dele kalkyler for matretter sammensatt av varer i systemet, eller varer du selv registrerer. Ikke bare får du god kontroll på hvordan rettene din skal fremstilles og hva som er i den, men du får også løpende kostnadskontroll siden prisendringer på innsatsfaktorene kan vises i kalkylene.

Kurset er for nye brukere av horecainnkjop.no, eller deg som vurderer å ta det i bruk.

Det er begrenset med plasser, så førstemann til mølla!

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: