UMAMI ARENA

  • 14. feb 2023til 17. feb 2023
  • NOVA Spektrum Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Velkommen til UMAMI ARENA, den største arenaen for alle som jobber med mat og drikke på NOVA Spektrum i Lillestrøm 14.-17. februar 2023.

Kraft som dryppes over mat.

Foto: UMAMI ARENA 2023

Få innsikt om de siste trendene og innovasjonene og oppdag nye forretningsmuligheter. Fremtiden skal utforskes og presenteres, fagfolk begeistres og møtes, verdier skapes og nye kontakter knyttes. Ut fra temaet "Kraften til å ta Norge videre" er de viktigste temaene på UMAMI ARENA: arbeidskraft, bærekraft og skaperkraft.

Under UMAMI ARENA vil du møte alt fra lokalprodusenter til store nasjonale og internasjonale utstillere. Nye produkter og smarte løsninger vil bli presentert. Mange av NHO Reiseliv Innkjøpskjedens samarbeidspartnere vil være til stede på messen og på programmetg står ulike mesterskap og konkurranser. Ta turen innom og bli inspirert!

Besøk NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i hall D04-26

Som UMAMI ARENAs samarbeidspartner er det viktig for NHO Reiseliv at det finnes en arena som viser hvor stor og viktig vår bransje er for både mat, kultur, myndigheter og næringsliv.

I tillegg til hele teamet fra NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, har vi også med oss flere kollegaer og samarbeidspartnere på vår stand. Kom innom for en prat om arbeidsrett, rekruttering, kompetanseheving, netthandel, matsvinn, innkjøpsavtaler, gode medlemsfordeler eller rett og slett om det er noe annet du lurer på. Det vil bli arrangert konkurranser på vår stand hvor det er mulig å vinne spennende premier. Vi gleder oss til å treffe dere!

Les mer om UMAMI ARENA her.

Medlemsfordeler i Innkjøpskjeden

  • Partnerbonus
  • Netthandel
  • Bredt sortiment
  • Bærekraftige løsninger

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: