NordNorsk Storhusholdningsmesse 2023

 • 21. sep 2023Kl. 10.00–16.00
 • Fløyahallen Dramsvegen 206, 9010 Tromsø
 • Det er gratis inngang, men alle besøkende må være forhåndspåmeldt.

Vi har gleden av å invitere til stor fagmesse for storhusholdning i Tromsø! NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og en rekke leverandører innen mat, drikke, nonfood og tjenester er på plass på NordNorsk Storhusholdningsmesse.

Et banner med illustrasjon og tekst

Foto: NHO Reiseliv

Vi har gleden av å invitere til stor fagmesse for storhusholdning i Tromsø!
 • En unik mulighet til å oppdatere seg, gjøre gode avtaler og treffe mange bransjefolk på kort tid!
 • Møt et bredt utvalg av leverandører fra hele landet
 • Egen øl-, vin- og brennevinsavdeling

En møteplass for bransjefolk 

Utstillerne på messen består av leverandører som presenterer et bredt utvalg og gode tilbud på mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy og mye mer. Vi har også en egen avdeling for alkoholholdige drikker.

Her samles matinteresserte, kokker, leverandører og bransjefolk fra hele landet for faglig påfyll, god mat og nettverksbygging.

Arrangementet  byr på en unik mulighet til å oppdatere deg på siste nytt, møte bransjen og kanskje til og med gjøre noen gode avtaler?

Er du innehaver, daglig leder, driftsleder, kjøkkensjef, restaurantsjef, hovmester, kokk, kantinebestyrer, hotellsjef, husøkonom eller ansatt i institusjon, serverings- eller overnattingsbedrift. Da er dette arrangementet for deg!


I anledning reiselivskonferansen SNOW23 inviteres også deltakere på Storhusholdningsmessa til NordNorsk Festmiddag på Clarion Hotel The Edge 20. september kl.20:00. Denne konferansen arrangeres av reiselivsklyngen Arctic-365, NHO Reiseliv Regionforening Nord-Norge og Nordnorsk Reiseliv.  Se egen påmelding HER.

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Se hva som skjer:

 1. , KIT-akademiet Oslo

  Kutt kostnader og selg mer

  På kurset vil du få en innføring i hvordan du aktivt kan bruke egne regnskapstall som et effektivt styringsmiddel. Få en forståelse for forskjellen mellom teoretisk brutto og realisert brutto og hvor mye du kan oppnå gjennom prioritering, riktig fokus og gjennomføring. (Kurset leveres av KIT-akademiet)

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: