Jobbsøkerdagen Hamar

  • 18. okt 2023til 19. okt 2023
  • Vikingskipet Hamar

Jobbsøkerdagen Hamar samler arbeidsgivere og ledige på jobbjakt til speed-date i Vikingskipet. Registrer din bedrift her for å finne en god match til ledige stillinger.

Jobbsøkerdagen Hamar arrangeres 18. og 19. oktober under Fagmessen Østlandske Storhusholdning. Bak arrangementet står NHO Reiseliv i samarbeid med NAV Innlandet og Fagmessen Østlandske Storhusholding.  

Viktig arena for rekruttering og profilering

Jobbsøkerdagen Hamar samler arbeidsgivere innen reiselivs- mat- og måltidsbransjen og ledige på jobbjakt til speed-dater.

Formålet med disse møtene er at arbeidsgivere på utkikk etter medarbeidere får møte interesserte jobbsøkere ansikt til ansikt - og blir det match, kan du som arbeidsgiver gi jobbtilbud, avtaler om prøvejobbing eller andregangsintervju på dagen.

Jobbsøkerdagen er en flott arena for å profilere sin bedrift og vise seg som en attraktiv arbeidsgiver - samtidig som en viktig rekrutteringsarena.

 

Det er helt gratis å delta på Jobbsøkerdagen for både bedrifter og jobbsøkere. Bedrifter som vil delta med stand og speed-dating må registrere seg i forkant. 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: