NHO Reiseliv

Innhold

Storhusholdningsmesse

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden i samarbeid med elever på Lillehammer videregående, Restaurant- og matfag og salg og service, inviterer til storhusholdningsmesse.

#005

Foto: Tommy Andresen

NHO Reiseliv er opptatt av rekruttering til yrkesfag, og har sammen med elevene på Restaurant- og matfag, Service og Samferdsel og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden laget en ny og spennende storhusholdningsmesse. Elevene har vært med i alt fra planleggingen til gjenomføringen av messen. Selve messen åpner kl 11:00, men allerede fra kl 10:00 kan du få meg deg gode fagseminarer.

Fagseminarer: 

Kl. 10.00 – 11.00
Øyvind Bøe Dalelv er en av Norges beste kokker. Han forteller om sitt valg om å bli kokk, og hva han tenker er viktig for økt rekruttering til bransjen.

Kl. 12.00 – 13.00
KuttMatsvinn2020
Serveringsbransjens samarbeid om å redusere matsvinnet.

Praktisk Informasjon: 

Tid: Onsdag 28 november 2018 kl 11-17:00. 
Arrangør: NHO Reiseliv Innkjøpskjeden
Sted: Lillehammer videregående avd.Sør, skolens gymsal.
Gratis inngang. 

Elevenes egen restaurant vil holde åpent fra kl 11.00 -16.30. De vil også ha produksjon i gang hele dagen og det åpnes opp slik at publikum får se deres flotte lokaler. 

Se også:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: