Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub

Innhold

Andrew Freeman

#205

Andrew Freeman

Trend-rapport fra gründer av det San Francisco-baserte reiselivs-konsulentbyrået af&co.

Født «med gaffel i munnen» etter eget sigende. Andrew Freeman er gründer av det San Francisco-baserte reiselivs-konsulentbyrået af&co. Sammen med sitt team tilbyr Andrew sine klienter en unik miks av markedsførings-, PR- og kreativitetsekspertise. Af&co har utviklet og lansert konsepter for over 100 restauranter og hoteller, og gitt løpende markedsføring, PR og driftsrådgivning for over 200 andre. Byrået fokuserer på det de er lidenskapelig opptatt av: restauranter, hotell, mat, vin, sprit og reise.

Andrew tar med seg af&cos trendrapport for 2019. Dette er den 11. utgaven av rapporten, som har blitt en industristandard når det gjelder å forutse markedsbehovet og tilbakemeldinger fra gjestene ved å identifisere nøkkelfaktorene som påvirker restauranter, hotell, reiselivsmarkedsføring, mat og drikke. Trendrapporten er satt sammen av ett års forskning og skal være en guide for å hjelpe bedriftene til å få «butts in seats» og «heads in beds» i året som kommer.


In English

Born "with a fork in his mouth," Andrew Freeman is the founder of San Francisco-based hospitality consulting agency, af&co. Together with his team, Andrew offers his clients a unique blend of expertise in marketing, publicity, and creative services. af&co. has developed and launched concepts for over 100 restaurants and hotels and provided ongoing marketing, public relations, and operations consulting for over 200 others. They focus on what they are passionate about: restaurants, hotels, food, wine, spirits and travel.

Andrew comes to our conference with af&co.'s 2019 trends report. Now in its eleventh edition, the trends report has become an industry standard in anticipating market demand and consumer feedback by identifying key influences in restaurants, hotels, hospitality marketing, food, and beverage. Compiled from extensive year-long research, the report is intended to serve as a guide to help operators prepare for the coming year and get "butts in seats" and "heads in beds." 

 

 

Se også:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: