Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub

Innhold

Velkommen til Innkjøpsdag og smakslunsj

#205

Utsøkte smaksopplevelser. Mulighet til å bli kjent med NHO Reiseliv Innkjøpskjedens leverandører og samarbeidspartnere. Foredrag og gjeve prisutdelinger. Dette vil du ikke gå glipp av!

Innkjøpsdagen 20. mai kl. 11:00 - 16:00.

På Innkjøpsdagen møter du hele spekteret av leverandører til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Dette er en stor messe hvor du får anledning til å rusle rundt og smake på spennende mat og drikke. Du får også med deg nyheter innen kategoriene non-food, tjenester og mye, mye mer. Våre samarbeidspartnere har stor kunnskap innen sine fagfelt, så her er det mye å lære og mulighet for å bygge gode relasjoner.

I løpet av messen kan du delta på foredrag fra ulike leverandører. Her er det førstemann til mølla, så vær ute i god tid.


Kurs: Innkjøpsportalen HorecaInnkjøp

Vi holder kurs om innkjøpsportalen HorecaInnkjøp sammen med vår leverandør Millum som stiller med eksperter på portalen. De står klare til å svare på alle spørsmål, alt fra enkel bestilling til den nye menybanken. Du kan selv velge tidspunkt ved påmelding, slik at du får med deg selve Innkjøpsdagen og andre foredrag. Kurs i HorecaInnkjøp er kun for NHO Reiseliv-medlemmer som i dag benytter portalen. Meld deg på kurs i HorecaInnkjøp her 

Program Innkjøpsdagen

11:00 - 16:00 - Dørene åpnes, velkommen!

11:00 - 12:00 - Kurs i HorecaInnkjøp v/Millum
Kun for medlemmer. Påmelding her

11:20 - 11:45 - Plastparadoks v/Norengros
Hvordan opplever en av Norges største plastleverandører paradokset av å leve av plastsalg, men samtidig leve bedre av å forby plast og erstatte det med andre alternativ?

12:00 - 12:25 -  eSmiley live v/eSmiley
Kom å se hvor enkelt det er å bruke eSmiley ved et tilsynsbesøk i deres live-show.

12:45 - 13:10 - Redde verden med nebb og klør v/ Vestfold Fugl
Kylling er fremtidens protein. Et godt valg for kloden, dyra og deg. Kom og hør mer om hvorfor du bør sette mere kylling på menyen og få tips og inspirasjon fra våre dyktige kylling kokker.

13:00 - 14:00 - Kurs i HorecaInnkjøp v/Millum
Kun for medlemmer. Påmelding her

13:20 - 13:45 - Bærekraftig innkjøp av strøm v/Ishavskraft
Ishavskraft avliver noen myter og etablere noen sannheter om hva som skjer når man kjøper fornybar energi.

13:45 - 14:30 - Stykkevis og delt v/Nortura
I dag er det både trendy og bærekraftig å bruke hele dyret. Nortura har med seg en halv gris og viser deg hvordan.

14:30 - 14:55 - Redd verden, bit for bit v/Flowfood og Engrosfrukt
Vegetarkokk Richard Nystad forteller og viser hvordan og hvorfor vi skal introdusere mer plantebasert mat i hverdagen.

15:00 - 16:00 - Kurs i HorecaInnkjøp v/Millum
Kun for medlemmer. Påmelding her

15:30 - 15:55 - Det ekte kulturliv v/Diageo
Steinar Jensen presenterer hvordan vi kan øke servicenivået gjennom økt produktkunnskap, presentasjonsmetode og gjennomføring. Her vil du bli servert en miks av norske og internasjonale produkter i egenprodusert drink ”Vi og verden - i samme glass”.

16:00 - Dørene lukkes, Takk for besøket!

 

 

Hvem kan delta på Innkjøpsdagen?

Alle er velkommen, både medlemmer og du som ønsker å vite mer om medlemskap og hva våre samarbeidspartnere kan tilby. Forhåndsregister deg til Innkjøpsdagen her

 

Smakslunsj på Årskonferansen 21. mai kl. 13:00 – 14:30.

Innkjøpsdagen 2017

Bama-kokk Amund Holm byr NHO Reiseliv-sjef Kristin Krohn Devold på vegansk taco

Hvert år står Innkjøpskjedens leverandører og samarbeidspartnere for serveringen av en svært variert og utsøkt smakslunsj på Årskonferansen. Gled deg til å smake på et herlig, stort utvalg av produkter! Årskonferansen og smakslunsjen er kun for medlemmer i NHO Reiseliv.

Benytt anledningen til å bygge nye relasjoner og til å snakke med oss i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden om alt du måtte lure på knyttet til avtaler, betingelser, bonusordning med mer.

På smakslunsjen kårer vi Årets leverandører innen mat, non-food og tjenester, samt Årets medlemsbedrift og Årets stand.

Hvem kan delta på smakslunsjen?

Smakslunsjen er kun for medlemsbedrifter som deltar på Årskonferansen. 

 

Se også:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: