Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub

Innhold

Følg NHO Reiselivs årskonferanse direkte

I dag arrangeres NHO Reiselivs årskonferanse «Vi og verden - på vei til deg?» på nye Clarion Hotel The Hub i Oslo. Følg årskonferansen direkte fra kl. 12:00.

– I løpet av det siste tiåret har én av fem jobber kommet i reiselivsnæringen. Vi har skapt omkring 170.000 arbeidsplasser i Norge. Disse finnes i nesten alle landets kommuner. Det er derfor vi sier at reiselivet er kommunens beste venn. Dette viktige budskapet vil vi løfte frem under årskonferansen vår, sier NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.

Temaet for årets konferanse er reiselivets globale vekst og den økende interessen for det norske reiselivsproduktet. Målet med konferansen er å øke kunnskapen om hvilken betydning det voksende reiselivet har for kommuner og lokalsamfunn, og diskutere hvordan denne veksten kan skje på en måte som er til gode for både beboere og besøkende.

Noen høydepunkter på programmet: 

Tirsdag 21. mai
Åpningstale: Statsminister Erna Solberg åpner konferansen foran over 600 reiselivsrepresentanter. Når: 12:00 – 12:20. 
 
Reiselivets verdiskaping og ringvirkninger: Siviøkonomi Erik W. Jacobsen fra Menon Economica presenterer en fersk rapport om reiselivets verdiskaping og hvilke ringvikrninger næringen gir i de største byene og viktige reiselivsområdene. Når: 12:40 - 13:00. 
 
Parallellsesjoner: Ulike foredrag deltakerne kan melde seg på. Blant annet Fra beite til bord, en matdestinasjon på Helgeland v/ gründerne Elise Rønning og Marius Martinsen. Hvordan fylle Norges største hotell? v/The Hubs daglig leder, André Schreiner, m.fl. Når14:30 – 16:00.
 
Trender og tips for å lykkes: Andrew Freeman fra det San Francisco-baserte reiselivs-konsulentbyrået af&co presenterer årets trendrapport. Denne rapporten er blitt kjent for å forutse markedsbehov i reiselivsnæringen. Når: 16:00 – 16:40. 
 
Petter Stordalen om verdens beste arbeidsmiljø: Nordic-Choice eier Petter Stordalen forteller om rekruttering av egne ansatte og hva det vil si å dyrke «den menneskelige faktor» for å skape det beste arbeidsmiljøet. Når: 16:40 – 17:00. 
 
Prisutdelinger: NHO Reiseliv deler ut flere priser, blant annet SelgNorge-prisen og NHO Reiselivs Hederspris. Når: 17:00 – 17:15

Se også: 

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: