Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub

Innhold

Program

Mandag 20. mai

Endring kan forekomme
11:0016:00
Innkjøpsdagen
Clarion Hotel The Hub
Foredrag og kurs
Program for Innkjøpsdagen

Utsøkte smaksopplevelser. Mulighet til å bli kjent med NHO Reiseliv Innkjøpskjedens leverandører og samarbeidspartnere. Dette vil du ikke gå glipp av!

09:00 - 10:00 - Leverandørmøte
Kun for våre leverandører. 

11:00 - 16:00 - Dørene åpnes, velkommen!

11:00 - 12:00 - Kurs i HorecaInnkjøp v/Millum
Kun for medlemmer. Påmelding her

11:20 - 11:45 - Plastparadoks v/Norengros
Hvordan opplever en av Norges største plastleverandører paradokset av å leve av plastsalg, men samtidig leve bedre av å forby plast og erstatte det med andre alternativ?

12:00 - 12:25 - eSmiley live v/eSmiley
Kom å se hvor enkelt det er å bruke eSmiley ved et tilsynsbesøk i deres live-show.

12:45 - 13:10 - Redde verden med nebb og klør v/ Vestfold Fugl
Kylling er fremtidens protein. Et godt valg for kloden, dyra og deg. Kom og hør mer om hvorfor du bør sette mere kylling på menyen og få tips og inspirasjon fra våre dyktige kylling kokker.

13:00 - 14:00 - Kurs i HorecaInnkjøp v/Millum
Kun for medlemmer. Påmelding her

13:20 - 13:45 - Bærekraftig innkjøp av strøm v/Ishavskraft
Ishavskraft avliver noen myter og etablere noen sannheter om hva som skjer når man kjøper fornybar energi.

13:45 - 14:30 - Stykkevis og delt v/Nortura
I dag er det både trendy og bærekraftig å bruke hele dyret. Nortura har med seg en halv gris og viser deg hvordan.

14:30 - 14:55 - Redd verden, bit for bit v/Flowfood og Engrosfrukt
Vegetarkokk Richard Nystad forteller og viser hvordan og hvorfor vi skal introdusere mer plantebasert mat i hverdagen.

15:00 - 16:00 - Kurs i HorecaInnkjøp v/Millum
Kun for medlemmer. Påmelding her

15:30 - 15:55 - Det ekte kulturliv v/Diageo
Steinar Jensen presenterer hvordan vi kan øke servicenivået gjennom økt produktkunnskap, presentasjonsmetode og gjennomføring. Her vil du bli servert en miks av norske og internasjonale produkter i egenprodusert drink ”Vi og verden - i samme glass”.

16:00 - Dørene lukkes, Takk for besøket!

 

14:0015:00
Hovedstyremøte
Federation Square
19:0023:30
Get Together
Antrekk: Uformelt
Urban vandring i sentrum med mat og drikke

NHO Reiseliv Oslo og Akershus tar oss med på vandring i det urbane Oslo. Her skal vi innom ulike serveringssteder for å nyte god mat og drikke. Til slutt samles vi til felles middag, dessert og underholdning. Les mer her

Tirsdag 21. mai

Endring kan forekomme
08:3010:00
Landsmøte og generalforsamling (kun for medlemmer)
Sted: Storsal 1 i 2. etasje
10:0011:30
Medlemmenes time
Storsal 1 i 2. etasje
NHO ReiselivsNorge rundt

Åtte minutters innlegg fra hver region:

  • Øst-Norge v/ Anton Sørheim
  • Vest-Norge v/ Terje Hansen
  • Midt-Norge v/ Henriette Kitel
  • Nord-Norge v/ Jan-Erik Kristoffersen
  • Innlandet v/ Bjarte Wigdel
  • Sør-Norge v/ Sigmund Straand
  • Oslo og Akershus v/ Bo Vivike
Spørsmål og innspill fra medlemmene til styret og administrasjonen
12:0013:00
Årskonferansen
Storsal 1 og 2 i 2. etasje. Sendes direkte på nhoreiseliv.no og Facebook kl 12 - 17
12:0012:20
Åpningstale
#205
Erna Solberg

Norges Statsminister 
Les mer

12:2012:40
Vi og verden - globale utfordringer, lokale løsninger
Administrerende direktør Kristin Krohn Devold
Kristin Krohn Devold

Adm. dir, NHO Reiseliv
Les mer

12:4013:00
Reiselivets verdiskaping og ringvirkninger
#205
Erik W. Jakobsen

Partner, Menon Economics
Les mer

13:0014:30
Lunsj: Leverandørene byr på smaksmesse
14:3015:30
Parallellsesjoner
14:3015:30
Hele landet, hele året

Sted: Storsal 1 i 2. etasje


- Hvordan fylle Norges største hotell? v/ André Schreiner, Clarion Hotel The Hub

- Go Viking v/ Kristian Jørgensen, FjordNorge

- Festivaler som trekkplaster v/ Lars Berg Giskeødegård, Momentium

14:3015:30
Fra idé til inntekt

Sted: Federation Square i 2. etasje


- Fra beite til bord, en matdestinasjon på Helgeland v/ gründer Elise Rønning

- Tips og råd til oppstartsbedrifter: Hva må du tenke på? v/ Heike Bentsen, advokat i NHO Reiseliv.

 

 

14:3015:30
Nyttig juss for alle arbeidsgivere

Sted: Semi chambre i 13. etasje


- Tips i serveringsbransjen
 v/ Magne Kristensen, direktør for juridisk avdeling og Ole Michael Bjørndal, næringspolitisk fagsjef - NHO Reiseliv

- Arbeidstid og fleksibilitet v/ Elisabeth Kloster, advokat og Helen Remman, advokat - NHO Reiseliv 

 

14:3015:30
Hvordan skape gull av det du har

Sted: Storsal 2 i 2. etasje

 
Trygve Steen, daglig leder i XXLofoten og Brita Knutsen Dahl, CEO i Basecamp Explorer, er to av Norges fremste opplevelsesaktører. Her deler de sine erfaringer med produktutvikling og den kronglete stien mot lønnsom drift.

 

 

15:3016:00
Pause
16:0017:15
Årskonferansen
Storsal 1 og 2 i 2. etasje. Sendes direkte på nhoreiseliv.no og Facebook kl 12 - 17
16:0016:40
Trender og tips for å lykkes: Hvordan treffe blink i 2019?
#205
Andrew Freeman

Restaurant-trendguru
Les mer

16:4017:00
Verdens beste vertskap fortjener verdens beste arbeidsmiljø
#205
Petter Stordalen

Nordic Choice-eier
Les mer

17:0017:15
Avslutning og prisutdelinger
19:3023:59
Aperitiff og middag
Storsal 1, 2 og 3 i 2. etasje
Antrekk: Pent
Kabaretaften

Det blir magisk kabaret- og teateraften med musikk, god mat og drikke. Mer om denne kvelden her

Prisutdeling

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: