NHO Reiseliv

Innhold

Bransjeforum restaurant og uteliv

Velkommen til Bransjeforum for restaurant og uteliv.

#205

Restaurant Justisen, Oslo

Næringspolitikk 10.00-12.00
  • Velkommen ved adm.dir. Kristin Krohn Devold
  • Status næringspolitikk ved næringspolitisk fagsjef Ole Michael Bjørndal
  • Skatteregler for tips - hvordan håndtere de nye reglene fra 1.1.2019? - ved advokat Jostein Hansen
  • Ansettelse av utenlandske arbeidere i og utenfor EØS-området. 
Lunsj 12.00-12.45. 

Kokkeyrket, en livslang karriere 12.45 - 14.00

Du får høre følgende innspill om jobb og rekruttering til restaurant og uteliv: 

  • Kim Roger Andersen presenterer en kort oppsummering av sin rapport om rekruttering til bransjen   
  • Hege Arntzen, rektor på Norsk Restaurantskole: Hvor skjer valget av utdanning?
  • Pål Suarez, daglig leder ved Brasserie France: Hvordan ta vare på de ansatte og sørger for livslang karriere i restaurantbransjen?
Språk, anmeldelser og den norske restauranthverdagen 14.00 - 15.00

Hvilket språk skal man egentlig snakke på en restaurant i Norge, og hva kan gjesten forvente? Og har resturantanmeldere i Norge kompetanse til å anmelde? Vi tar diskusjonen, og hører gjerne på innspill fra salen. 

Diskusjon mellom:

  • Litteraturviter og forfatter Helene Uri
  • Aftenpostens matskribent Joachim Lund
  • Daglig leder ved Le Benjamin Bar & Bistro, Ove Jakobsen, 

Forenklinger for næringslivet 15.00 - 15.30

Nærings- og fiskeridepartementet jobber med forenklinger for næringslivet, deriblant en revisjon av serveringsloven. En representant fra departementet kommer og innleder om dette arbeidet og lytter til innspill fra deltakerne. Er det noe du skulle hatt forenklet, ta det med og fortell det til departementet! 

Se også:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: