Konferansen er en arena for å få faglig påfyll, nye ideer, svar på spørsmål og mulighet til å treffe bransjekolleger.
Program
Tirsdag 19. mars
11:00 - Innsjekking av bedrifter / konferansedeltagere i Color Lines terminal
Det serveres lett mat utenfor møterommet før konferansestart.
12:00 - Velkommen til konferansen i «auditorium» - dekk 12
v/Jan- Henrik Larsen, NHO Reiseliv Camping
- 12:10- Brannsikkerhet på campingplasser - Endringer i TEK17 § 11-6 v/Thorleif Fluer Vikre, statssekretær for kommunal- og moderniseringsdepartementet og Karen Marie Glad Visnes fra bolig- og bygninsavdelingen i KMD.
- 12:40 - Eurojuris Norge - Kontrakter - Risiko v/Per Karsten Wahl, advokat i Svensson Nøkleby
- 13:25 - Hva gjør du når et tilsyn kommer på besøk? v/ Andreas Philstrøm, advokat i NHO
14:00 Lunsj i restaurant «Grand Buffet» - dekk 6
14:50 Konferansen fortsetter
- 15:00 - GDPR - Hva betyr dette for den enkelte campingbedrift? Arbinn.no: Ny digital arbeidsgivertjeneste om HMS, ansettelser, arbeidsrett og sykefravær v/NHO Reiselivs juridiske avdeling
- 16:00 - Pause
- 16:15 - Campingbedriftenes egne tema - Plenumsdebatt Aktuelle saker som opptar bedriftene og næringen. Kun for for campingbedriftene.
- 17:20 - Campinbedriftenes egne tema - Plenumsdebatt fortsetter.
18:00 - Konferansen avsluttes
19:30 - «Happy Hour» på messedekk - dekk 5: Presentasjon av leverandører
21:00 - Middag i restaurant «Oceanic» - dekk 6
Onsdag 20. mars
08:00 - Frokost
09:00 - Fagseminar - konferansestart på messedekk
- 09:00 - Hvordan skape aktiviteter for gjestene med Klubben.no v/Kristin Skasberg, Stefan Karlsen og Brede Stenbakken
- 09.30 - Renhold og hygiene på campingplasser v/John-Willy Yrvum fra PLS Norge AS
- 10:00 - eSmiley - digital IK-mat, alt i ett system v/Lindy Flisvang og Magnus Gudbergsson
- 10:30 - Nytt fra Innkjøpskjeden - nye avtaler mm. v/Trude Gundersen, distrikssjef i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden
- 10:50 - Regionale verneombud for overnatting, servering og renhold
11:15 - Tid til fri disposisjon
Tid til å gå i land, besøke spa-avdelingen ombord eller bare slappe av
14:00 - Leverandørmesse m/ konkurranser på messedekk
Lunsj - smaksprøver fra leverandørene - produktpresentasjon
Alle samles på messedekk
16:20 - Utdeling av premier - alle samles på messedekk
16:35 - Leverandørmessen avsluttes
18:00 - Middag i restaurant «Oceanic» - dekk 6
20:30 - Kaffe avec - felles arrangement i «Show Lounge» - dekk 7
Torsdag 21. mars
08:00 - Frokost
10:00 - Ankomst Oslo