NHO Reiseliv

Innhold

Workshop i NHOs digitale håndbøker

  • 12. feb 2019Kl. 09:00–11:30
  • Næringslivets Hus Majorstuen, Oslo
  • Gratis, kun for medlemmer. Max 12 personer
  • Påmeldingsfrist 4. februar

Vi vet at det er hundrevis av personalspørsmål å holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Nå inviterer vi til workshop hvor du, sammen med oss, kan arbeide med din bedrifts personal-, HMS- eller lederhåndbok.

#205

Bli med på workshop i NHOs digitale håndbøker. Du jobber sammen med andre medlemsbedrifter som er opptatt av det samme som deg.

Spar både tid og penger med NHO digitale håndbøker. 

NHO digitale håndbøker sikrer at all personalmessig viktig og nyttig informasjon er samlet på sted og at de ansatte finner svar på rettigheter og plikter i arbeidsforholdet. Som leder og arbeidsgiver sparer du tid og penger på at de ansatte selv finner frem i en håndbok som alltid er oppdatert. 

Programmet for workshopen er todelt:
  • Den første halv-timen vil du få høre beste praksis i arbeidet med opprettelse av digitale håndbøker.
  • Fra klokken 09:30 skal du selv jobbe på PC med din bedrifts personal-, HMS- eller lederhåndbok, med tilgang til NHOs eksperter på de digitale håndbøkene.

Ta med din pc og bli med!  Workshopen er en unik mulighet til å jobbe konsentrert med din bedrifts digitale håndbok, med mange gode hjelpere tilstede. Du vil få tilgang til å teste håndbøkene gratis i 30 dager, ved deltakelse på workshopen.

Priser:

De digitale håndbøkene tilbys foreløpig kun til bedrifter som er medlemmer i NHO-fellesskapet.
Prisene fastsettes etter hvor mange årsverk bedriften har og faktureres en gang i året. Prisen er per håndbok (ekskl. mva).

HMS- og Personalhåndbøker
Fra 1 til 49 årsverk - kr. 399 pr måned

Lederhåndbok
Fra 1 til 49 årsverk - kr. 99 pr måned

 

Se også:

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: