NHO Reiseliv

Innhold

Kutt matsvinn kurs

Bli ekspert på å kutte matsvinn!

Foto: Kutt Matsvinn

Bli ekspert på å kutte matsvinn!


For å gjennomføre #KuttMatsvinn2020 trenger virksomheten eksperter som sammen med prosjektleder kan gjennomføre de tiltak som er nødvendig for å kutte matsvinnet på hvert enkelt serveringssted.


Det kastes mat for mange milliarder kroner per år i Norge. Dette er ikke bærekraftig, verken for lønnsomhet, miljø eller samfunnet. Aktørene i serveringsbransjen går sammen om å redusere matsvinnet sitt med 20 prosent innen 2020. For å oppnå dette trenger hvert serveringsted en ekspert til å koordinere arbeidet. Kunnskap om effekt, målemetoder og relevante tiltak vil sørge for at du bidrar til økt lønnsomhet i din virksomhet.

Pål Nordahl vil gi deg nødvendig kompetanse til å sette i gang med måling og tiltak for å redusere matsvinnet på ditt serveringssted. Han vil også gi deg den kunnskapen og
tryggheten du trenger for å få med deg de
ansatte på arbeidet underveis.

NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Asko Hedmark arrangerer KIT-akademiet sitt ”Kutt matsvinn” kurs hos ASKO Brumunddal for sine medlemmer. 

Se også: 

Har du spørsmål eller innspill? Spør gjerne:

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: